Februárra kiírt Kismamik hogy vagytok?
Nagyon várjátok már, hogy kint legyen a kicsi?
Hogy bírjátok?
Előjelek?
Hol fogtok szülni?
Azt is írjátok meg,hogy hány évesek vagytok!

hogy vagytok?
jövőhéten szülök elvileg, remélem apát is beengedik, ha nem akkor marad a video.

02.02. 12:44-es válaszoló vagyok!!
Izgulunk, ma voltunk nst-n, alig akartak hazaengedni, azt mondták ha sűrűsödnek vagy erősödnek a fájások feltétlenül látogassam meg még ma őket... :) :) Remélem ma már lesz vmi...nagyon várom

De jó neked! Én holnap megyek NST-re, nem bánnám, ha hasonló hírekkel engednének el. :) Már nagyon szeretnék babázni!
de akkor neked megvan az esélyed, hogy még ma megszületik! Ez olyan jó lehet! Mennyire rendszeresek a fájásaid?

Sziasztok!
4. válaszoló vagyok. Én hétfőn voltam ctg-n és uh-n is. Hááát, jóóó nagy baba lesz, meg is vagyok ijedve mert a lányom nem nagy súllyal született (3060gr) de az uh alapján már most 3800gr körül van (BPD:98mm). Tettem is fel ezzel akkor kérdést...
Nagyon szeretném ha beindulna már a szülés. Tegnap este majdhogynem folyamatos menzis érzésem volt és a derekam is fájt, akár hogy feküdtem, éreztem, hol jobban hol kevésbé. Nyákdugó még sehol. Hát jó lenne a hétvégéig megszülni. Bevallom, most hogy tudom nem lesz pici baba, jobban örülnék a császárnak, pláne ugye hogy az első az volt és még nincs másfél éve. Persze ez ott fog majd eldőlni, hogy lesz.
Ti hogy vagytok? Van aki már esetleg megszült? Ha indulnátok akkor írjatok ide pár sort ha eszetekbe jut! Majd én is írok ha történne valami.
Amúgy Lilla vagyok. :)
Nekem ma már elég gyakran fáj-keményedik a hasam,ilyenkor a derekam is majd leszakad,olyan mint régen a mensinél.
Amúgy szerdára vagyok kiírva.
Ti hogy vagytok?

Ma nekem is többet keményedik a pocim. Én csak jövő vasárnapra vagyok kiírva, de úgy terveztük már az elejétől fogva, hogy 15-én "kell" érkeznie a kislányunknak, mert akkor van a férjemmel az évfordulónk. :)
A csütörtöki NST szerint viszont állati jól érzi magát odabent, a fájás vonalam majdnem egyenes volt. De azért szurkolunk, hátha előbb jön. Nagyon szeretném már látni. :)
én is hasonlóan vagyok,legalábbis az nstvel,néha felment 40-50-ig,de az a max,viszont akkor még nem fájt a keményedéssel együtt a derekam is. Ma már nagyon sokszor volt ilyen, hogy bekeményedik, fáj a hasam is alul és a derekam is iszonyatosan addig a fél-1 percig.Örülnék ha ez már vmi biztató jel lenne és nem hiába fájna:)
Nem is nagyon tudom milyennek kell lennie az igazi fájásnak,de gondolom hasonló és rendszeres.
Ma mikor figyeltem az órát előfordult, hogy 7-10 percenként ismétlődött amit leírtam.
Szeretném már én is látni a kislányomat:)

Sziasztok! Már nem is tudom hányadik válaszoló voltam, 22-re voltunk kiírva, 23-án délelőtt 11:05 perckor megszületett a második kislányunk természetes úton (első 16 hónapja császárral született), 3750 grammal és 52 cm-rel. Ma jöttünk haza. :)
Sok boldogságot Mindenkinek! És jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!