Éppen nst-n voltam mikor a mellettem lévő ágyon a barátnőm szült,amikor nyöszörgött,akkor szólt neki a szülésznő ,hogy nem kell ám ennyire csendben lenni!Pár nap múlva mikor szültem,rajtam is csodálkoztak,hogy hogyan lehet egy hang nélkül bírni a fájdalmakat! Szóval nálunk teljesen megengedett!
2011. jan. 21. 13:12
12/34 anonim válasza:
én nem értem,hogy miért kellene ordibálni.Én semmiféle fájdalomcsillapítót nem kaptam,de egy hangos szavam nem volt.Minek fecséreljem el az erőmet ordításra.Nyögés az belefér,de ordítás.Na bezzeg a kisebbség ordított,mint a fába szorult féreg.Idézem:"szedjék már ki belőlem ezt a gyereket,mert szétreped a p@nám"vagy "nem b@szok többet a józsival stb.
2011. jan. 21. 13:21
13/34 anonim válasza:
Vajudas kozben kicsit nyogtem csak,nem szoltak semmit.egyszer elsirtam magam akkor jott a noverke es szolt hogy kicsit szedjem ossze magam.
Nalunk ordibalni lehet ugyan de elegge lecsesznek.Mellettem ordibalt a csaj,lecsesztek.egyreszt mert tok felesleges csak az erodet veszited masreszt mert engem idegesitett.
Kitolas kozben nem tudom hogy lehet orditani mikor ott pont az a lenyeg hogy szemet szajat becsuk es nyom.ha orditasz nemtudsz nyomni.
2011. jan. 21. 13:21
14/34 A kérdező kommentje:
Oké, lehet hogy túlspilázom. Majd megírom tapasztalatból!
2011. jan. 21. 13:27
15/34 anonim válasza:
Én császármetszéssel szültem magas vérnyomás miatt, ugy hogy én nem orditottam semmit. De annyira közel volt a szobám a szülőszobához, hgoy egy hét alatt végighallgattam minden félét: juj, jáj, au stb. Volt aki meg se mukkant, csak hallgattam a baba sirását. de senkire nem szoltak, csak a kissebbségre. De azokra muszály volt, azok ugy birnak szenvedni.... Nekik olyanokat mondtak, hogy "akkor bezzeg nem orditottál, mikor csináltad...".
ne izgulj ezen joelőre, majd ahogy jön.
Szurkolok, hgoy minden rendben menjen!!!
2011. jan. 21. 13:57
16/34 anonim válasza:
Nekem annyira fájt, hogy nem volt erőm nyögni, csak vettem a levegőt szorgalmasan, mélyen. :) A szülés előtt nyögtem, amikor kísértek a szülőágyra, de kitolás közben sem volt erőm kiabálni, vagy ilyenek, mert annyira kell koncentrálni. Szerintem ezen ne parázz, nem lesz rá energiád szerintem. Mondjuk, ha nekem fáj igazán valamim, akkor elnémulok egyébként is.
2011. jan. 21. 15:18
17/34 anonim válasza:
Én a kitoláskor elég hangosan nyomtam,nem nevezném kiabálásnak,de hangos voltam,ez tény.És a fogadott dokim és a szülésznő is rámszólt,de normálisan,hogy próbáljam meg halkabban,mert úgy sokkal több erő van a nyomásban.
A vajúdóban mi is nyöszörögtünk ketten, a harmadik nem, de ő csak azért nem, mert nem jöttek a fájások. Szülés közben pedig valóban volt olyan, akinek azt mondta a doki, hogy ne kiabáljon, hanem a tolásra fordítsa azt az energiát is. Ennek ellenére énis, felkiáltottam egyszer, amikor oda kaptam vmi injekciót.Nem szólt rám senki.
2011. jan. 22. 13:24
20/34 anonim válasza:
Szia!
Ne törődj senkivel és semmivel! Nekem a helyes légzést magyarázták. Amíg nem kaptam a csípőmbe némi fájdalomcsillapítót, melegebb éghajlatra kívántam mindenkit. Utána tűrhető volt.
A toló fájás pedig már egyáltalán nem fájt, legalábbis nekem nem!
Még egyszer: SENKIVEL NE TÖRŐDJ! HA KIABÁLNOD KELL, AKKOR SEM SZÓL RÁD SENKI!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!