Tényleg nem szabad nyöszörögni vajúdás közben és kiáltani szüléskor?
Először anyukám mondta, hogy bunkók az orvosok a sírós vajúdókkal. Ekkor azt hittem régen így volt.
Barátnőm pár hete szült, mondta, hogy szó szerint rászóltak mikor nyögni mert.
Most akkor az orvosok vannak a szülő nőkért vagy fordítva?
Kezdek stresszelni!
Félek, mert alacsony a fájdalomküszöböm. Hálapénzt nem fogok adni.
Így is 110e-ből élünk egy hónapban.
Kórháza, sőt orvosa válogatja, hogyan reagálnak. De azt hidd el, ha neked úgy jó, hogy nyöszörögsz, vagy ordítasz, úgysem tudod megállni, hogy ne tedd. Ezt pedig tiszteletben kell tartaniuk. Csak arra figyelj, hogy a kiabálástól ne fogyjon el az erőd.
4 gyereket szültem, mindegyiket könnyen, gyorsan. A harmadiknál az utolsó 1/2 órát végigordítottam. Ne kérdezd, miért, nem tudnám megmondani. Akkor úgy alakult, pedig nem is az volt a legnehezebb szülésem.
Ne stresszelj. Előre sem azt nem tudhatod, hogy mennyire bírod a fájdalmat, se azt, hogy hogyan reagálnak az orvosok és a nővérek.
Minek ilyennel idegesíteni magad? Ezzel az erővel parázhatnál attól is, hogy március 20-án boltba menet elüt egy autó. Ez is előfordulhat.
Inkább koncentrálj a kicsikédre, és a szülésre, ne arra, hogy TALÁN nyögni és kiabálni fogsz, ami TALÁN nem fog tetszeni a dokinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!