Pécsen az édesanyák úti klinikán szültél? Érdekel minden (! )?
Tapasztalatokat várok.Mit kell vinni,milyenek a szobák,milyen az ellátás,füllukasztás és minden olyan ami fontos lehet:hány ágyas szobák vannak,van-e hozzájuk fürdőszoba,wc,normálisak az orvosak,ha nincs valakinek fogadott dokija?
stb
minden olyan érdekel amit fontosnak tartassz,hogy leírd!
Szia!
Nem én szültem ott, hanem a nővérem, azért leírom, amiket mesélt.
Bár volt fogadott orvosa, az unokaöcsém 2 héttel korábban jött, doki síelt, így ügyeletesnél szült. Sajnos nem volt egyszerű szülés, császár lett a vége, de azt mondta, mindenki nagyon figyelmes volt és az ügyeletestől több törődést kapott, mint a fogadott dokijától.
Majdnem 2 hétig bent voltak, ezt mondjuk nagyon rosszul viselte, de a nővérek nagyon sokat segítettek neki, szoptatásnál, ő fürdethette, tényleg kedvesek voltak.
Öööööö...sajnos más nem jut eszembe....bocsánat. Talán ez is egy kis segítség.
Szia! Ez az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Engem Nyuszok válaszai megnyugtattak. Most 36 hetes vagyok, szóval már bármikor jöhet a baba. Fogadtam orvost és szülésznőt is. Nagyon kedvesek, aranyosak. Nem vagyok pécsi, így csak az UH-ra jártam le, viszont akkor is mindenki nagyon kedves volt. A szülésznőm azt mondta, hogy magamnak, azon kívül amit egy nő visz a kórházba, szénsavmentes ásványvizet, szőlőcukrot. és TenaLady-t vigyek. A babának pelenkát, meg popsitörlőt, amíg ott vagyunk, minden mást adnak neki. Majd csak az a ruha kell, amiben haza viszed. Ha gondolod, majd írok szülés után is :) Bár ki tudja, az mikor lesz :)
Te hány hetes vagy? Jó pocakosodást!
Sziasztok én is tegnap voltam 36 hetes viszont nagyon érzem,hogy közeleg a vége a terhességemnek.Nekem második baba lesz,a kisfiam 2009 áprilisában a megyeiben született,de tökéletes volt szinte minden.Ez a fürdőszobás dolog kissé meglep,mármint,hogy nincs mindegyik szobában...na az akor szupe lesz.
Köszi csajok a válaszokat!
A "megyeibe" szültem 2 éve,nagyon pozitív tapasztalataim voltak.
Most viszont a klinikán,hatalmas zsúfoltság,káosz,futószalagrendszer van :-( .
Jaj de jó, hogy feltetted a kérdést én is ezekre vagyok kíváncsi én is az elsőt 2009 májusában a megyeibe szültem, és most február 18-ra vagyok kiírva a másodikkal. Tartok kicsit a klinikától, nekem fogadott dokim lesz, de szülésznőm nem, akit felkértem 1 hónapja kb felmondott:(
De ez kicsit elszomorít, hogy 6 ágyas szobában nincsen saját fürdő meg wc. Nem tudja valaki hány ilyen szoba van? Többségében azért van fürdő?
Ha esetleg tényleg előbb jönne a babád, kérlek írd meg milyen volt, ha nálam jönne meg én is megírom a tapasztalataimat.
Sziasztok!
Én júliusban szültem sajnos az Édesanyák útját. Nekem hatalmas csalódás volt. Maga a szülőszoba nagyon szép, az orvosom is jó volt, bár az fogadott volt, de szülésznőt nem fogadtam és ő is nagyon nagyon szimpatikus volt, aki velem egy szobában volt azok is dicsérték a szülésznőket,egyet kivéve,a nevét nem tudom, de az nagyon bunkó volt mindenkivel.
Szülés után 2 órán keresztül a szülőszobán maradhattunk 3-asban(apás szülés volt) nyugalomban és segítettek az első szoptatásnál is.
Aztán elvittek bennünket, na és ott már minden más volt.
A csecsemősök között volt nagyon aranyos, de volt olyan is akihez nem lehetett szólni sem, meg kérdezni sem. Velem ott volt a babám végig, csak akkor vittem be mikor fürödni mentem. Nem mertem volna ott hagyni, mert sokszor rá sem nézett a babákra senki. De ami a legborzasztóbb az a fürdő és wc. Az valami katasztrófa. A fürdőbe alig folyik a víz, a folyosón van, közös. A wc is közös, 3db volt abból 2-ben még világítás sem működött, wc papír, kézmosó nincs, azt mindenképpen vinni kell. Sajnos a legtöbb szoba sok ágyas, én 5 ágyasban voltam. Az 1-2 ágyas azoknak van, akiknek olyan a fogadott orvosuk, pl. Vizer és a többi nagyon drága doki.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Nyugodtan kérdezzetek szívesen válaszolok. Saját ruhát ne vigyetek a picinek, mert volt akinek eltűnt, ez csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!