Pécsett az Édesanyák úti Klinikán mit kell vinni a babának?
Figyelt kérdés
Saját ruhát kell vinni? Pelus, törlőkendő? Mi az amit adnak, mi az amit nem?2008. nov. 7. 11:16
1/5 anonim válasza:
Szia!
Most november 12-én lesz szülőszoba látogatás, ha ráérsz gyere el és ott szerintem elmondják. Én is megyek, nagyjából már összepakoltam, de azért szívesen meghallgatnám, hogy konkrétan ide mit kell vinni.
Üdv
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,esetleg meg tudnád mondani, hogy hány órakor lesz a szülőszoba látogatás?
2008. nov. 7. 13:26
3/5 anonim válasza:
16 órára kell a szobornál lenni. Tudod ami a lépcsőnél van a szülészeten. Üdv
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Minden jót!
2008. nov. 7. 15:34
5/5 anonim válasza:
a nyáron szültem ott. kisruhát, popsikrémet, köldökápolót, pólyát, mellszívót nem kell vinni. pelust, törlőkendőt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!