Pécset az édesanyák úti klinikán szülő nőktől kérdezném, mit kell vinni a kórházba?
Szia!Én 13hónapja szültem ott és én ezeket vittem:
hálóing 2db-előlgombolós,2dbszoptatós melltartó,eldobható melltartóbetét,sok bugyi,zokni,3csomag vastag betét(én éjszakai alwayst vittem,bőven elég volt),törülközö 2db,papucs 2db.(egy mászkálni,egy zuhanyozni),papírzsepi,wc-papír,pohár,evőeszközök,papírtörlő vagy szalvéta!Kisbabának,pelus,popsitörlő(de ezeket adtak ott is),textilpelus(bár ezt is adnak,de 2-t napona)!Vittem még cumit,hátha szükség lesz rá és bimbóvédőt is ,mert az első pár szoptatásnál ki fog sebesedni a bimbód és azzal kényelmesebb,meg nekem pici mellbimbóm van és én csak azzal tudtam szoptatni!Ruhát csak a hazavitelhez kell vinni a babádnak,de azt majd aznap ha mehettek haza!Más nem jut eszembe!
remélem segítettem!
13 hós kiscsajszi anyukája!
Nem tudom,mert én nem kértem,de nem is emlékszem hogy bárkin láttam volna kórházit!Rajtam szülés közben is a sajátom volt!
Ha minden rendben lesz veled és a babával is akkor 4 napig leszel bent max.Ha viszel magaddal többet,mondjuk 4-et,akkor minden napra jut 1!Plusz vihetsz magaddal pólót és kényelmes nadrágot is.Csak vizitkor legyél hálóingben vagy pólóban!Utána azt húzol fel amit akarsz!
Megkérdezhetem mikor szülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!