Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem kér egy csomó nő...

Miért nem kér egy csomó nő érzéstelenítést a szüléskor?

Figyelt kérdés
Szerintem nem itt kell megmutatni, hogy milyen "tökös" vagyok...Nem búnkóságból, hanem kíváncsiságból tettem fel a kérdést!
2011. jan. 12. 21:30
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

Bocsi senkit nem akartam azzal megbántani,hogy nem bírja eléggé a fájdalmat!!!Én is kértem volna mert majd szét szakadtam amikor kibújt de már késő volt!!!

Amúgy meg nekem is fájt baromira sőt még a hüvelyem is végig repedt mind a kettőnél de akkor sem bánom,anyáink is így szültek:meg akartam tudni mit érzett az anyukám amikor a világra hozott.Ez nem vita kérdés ki ilyen ki olyan és mindenki szült ez a lényeg!!!

2011. jan. 12. 23:13
 32/58 anonim ***** válasza:
Én sem vitázni akartam. És egyetértek,ki így ki úgy. A lényeg a végeredmény meg az egészség:)
2011. jan. 13. 00:02
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rögtön bekötötték az EDA-t, ahogy beértünk a kórházba, mert nagyon le voltam gyengülve. Nem volt vitatéma, de őszintén, akkor úgy voltam vele, hogy teljesen rábíztam magam a dokira. Nem lassított semmit a folyamaton, 5 óra alatt megszületett a babánk, és csak a kitolást éreztem. Így megúsztam a császárt. Eszembe nem jutott, hogy ettől kevesebbnek érezzem magam. Az EDA-nak semmi mellékhatása nem volt, és mikor szúrták sem éreztem belőle semmit. Most várjuk a második babát, és szerintem Őt is EDA-val fogom szülni, mert semmi negatív élmény nem maradt a szülésből. Nem attól lesz valaki jobb, vagy rosszabb anya, hogy mennyit szenvedett.
2011. jan. 13. 06:31
 34/58 anonim ***** válasza:
10%

ÉS LEÍRJA AZ IJESZTŐT LY-NAL!!!!!!!!

:DDDDDDDDDDDDDDD

meg van neked 80 az IQ-d kérdező? :DDDDDDDDD

2011. jan. 13. 08:17
 35/58 anonim ***** válasza:
90%

Nalunk nincs erzestelenites(kulfold)igy valasztasi lehetoseg sincs,eleve ugy all az ember hozza hogy ki kell birni es kesz.

nekem semmi bajom azzal aki erzestelenitest ker,ez nem gyavasag kerdese,egyszeruen megteheti,ennyi.

2011. jan. 13. 08:18
 36/58 anonim ***** válasza:
0%
Aki már egyből úgy megy neki a szülésnek, hogy kéri az EDA-t az minek szül egyáltalán????
2011. jan. 13. 08:19
 37/58 anonim ***** válasza:
78%
Én úgygondolom,h még mindíg jobb aki EDA-t kért,mint aki feleslegesen megcsászároztassa magát.én nem kértem,mert nem láttam soha értelmét.szerencsére az egyik b.nőmet sikerült meggyőznünk,aki nagyon félt a szüléstől,h ne műtesse meg magát,hanem akkor EDA-val szüljön.a mai napig hálás.szóval,ha így nézem akkor van akinél van értelme!remélem nem bántottam meg senkit,ez az én véleményem.nem vitatkozni akarok,mielőtt vki letámadna!szép napot nektek!
2011. jan. 13. 08:32
 38/58 anonim ***** válasza:
61%
Még annyit,h ez nem tökösség,csak nem gondolom,h az egész terhességnek e körül kéne,h forogjon!csak pozitívan,h nekem nem fog annyira fájni,nem meghallani,h kinek mennyire fájt.persze valakinek kár is mondani(mint b.nőm),akkor jöhet az EDA.Személy szerint nem szeretném,ha a gerincemnél szúrkálnának.
2011. jan. 13. 08:38
 39/58 szikra veronika ***** válasza:
56%
Arról még nem hallottatok, hogy nem is adnak. Én két gyereket szültem és hiába is akartam volna kérni érzéstelenítést nem kaptam volna meg. Nálunk azt mondták a kórházba, hogy a fájdalom természetes velejárója a szülésnek. Tehát ami nem öl meg az erőssé tesz.
2011. jan. 13. 08:53
 40/58 anonim ***** válasza:
42%
Utólsó előtti vagyok:utólsó válaszoló ott a pont:)!
2011. jan. 13. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!