Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan számoljátok a vajudást?

Honnan számoljátok a vajudást?

Figyelt kérdés
Fájás kezdete, magzatviz elfolyástol vagy honnan? :-)
2011. jan. 8. 14:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem hajnal 4kor kezdödött, 1orás fájásokkal. Délben fél orás volt (ekkor még neki álltunk stiriait csinálni) 15 ora körül jöttek a 10p-esek, ekkor indultunk a korházba. 17orára értünk be 4percesekkel. 20orakor 1perces fájásokkal mentünk a szülöszobára. 21:50kor ment el a magzatviz, 23:39kor megszületett a kisfiam!

Akkor én most honnan számoljam? :-)

Köszönöm a válaszokat!

A kismamáknak könnyü szülést!

2011. jan. 9. 04:52
 12/15 Jázmin anyucija ***** válasza:
Az első nem túl gyenge fájásoktól. A lányommal 3 óra volt, plussz fél óra szülés. A fiammal 1 hónapja 5 óra, plussz 47perc szülés.
2011. jan. 9. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a magzatvíz elfolyásától, mert azzal kezdődött a dolog. Aztán 5 perces fájások jöttek. Így volt 5 óra.
2011. jan. 9. 17:40
 14/15 kisnita ***** válasza:

Az egy órás fájások azok nem csak jóslók voltak neked? :O Mert nekem indítás előtt is voltak kisebb rendszertelen fájásaim amit a gép is mutatott, de arra azt mondták, hogy jóslók. De ahogy feltették az első zselét egyből beindultak a fájások.

Mindegy szerintem hajnal 4-től az első fájásodtól számold. Az hülyeség, hogy az 5 perces fájásoktól kell mert barátnőm 5 percesekkel már a kitolási szakban járt! Nekem pedig összesen 2 vagy 3 tolófájásom volt már nem nagyon emlékszem, de kb 2 percesek lehettek. Kb úgy volt, hogy 1 perc fájás és feszülés szétszakadok, stb és utána egy perc szünet.

2011. jan. 9. 20:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem joslo volt. Vagy a fene tudja, de ugy fájt, mint a 4perces! :-)
2011. jan. 10. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!