Nekem 10-kor burkot repesztettek,mert nem folyt el a magzatvíz,csak rendszertelen fájásim voltak.én onnan számítom
2011. jan. 8. 14:08
2/15 anonim válasza:
szerintem a fájások kezdetekor, mert a vajúdás a méhösszehúzódásokat jelenti,(ha jól tudom) és van akinek elmegy a víz, de nem indulnak meg a fájások, akkor szerintem nem vajúdásról van szó
2011. jan. 8. 14:09
3/15 anonim válasza:
Az első kisebb fájásoktól a magzatvíz elfolyása előtt.
2011. jan. 8. 14:09
4/15 anonim válasza:
En egy egesz delutant toltottem azzal, hogy zuhany alatt alltam mert azt hittem braxton-hicks gyotor. Este 9 korul jottem ra, hogy 6-7 perces fajasaim vannak. Onnan szamolom a 44 orat...
2011. jan. 8. 14:15
5/15 anonim válasza:
Nekem éjjel 1.40 kor ment el a magzatviz, illetve kezdett szivárogni, az előtt volt egy hatalmas görcsöm, arra felébredtem, és utána kisebb fájások jöttek. Tehát igazaság szerint én a magzatviz szivárgásától számolom.
2011. jan. 8. 14:17
6/15 anonim válasza:
Első gyermekemnél én a magzatvíz elfolyásától számolom, másodiknál pedig az első fájásoktól. A magzatvíz elfolyástól számítva hat és fél órával megszületett a gyerkőc, második babám születése viszont húsz órán keresztül tartott. Harmadik gyermekem születése is fájásokkal kezdődött mintegy kettő és félóra alatt megszületett.
2011. jan. 8. 14:17
7/15 kisnita válasza:
Nekem indított szülésem volt, szóval onnan számolom. Csütörtökön 7-kor indították és szombaton 10-kor császároztak.
Ha úgy folyik el a víz, hogy nincs fájás akkor szerintem az még nem vajúdás mert ahogy előttem is leírta már valaki a méhösszehúzódásokat hívja a köznyelv vajúdásnak. Ezért szerintem az első fájástól kell számolni. De van olyan is, hogy a víz elfolyásával egy időben kezdődik a fájástevékenység is és akkor attól kezdve vajúdik az illető.
2011. jan. 8. 14:25
8/15 anonim válasza:
Az első rendszeres erős fájástól. Amit nem csak egy pontban érzel, hanem szétsugárzik, és "kiugrik" a szemed.
(azt mondták nekem a szülészeten, hogy rendszeres a fájás, ha már legalább egy órája tartanak, erősödnek és vagy sűrűsödnek akkor már vajúdásról beszélhetünk)
Az első szülésem gyenge rendszertelen fájásokkal szivárgó magzatvízzel 18óra volt, buroksapka leszedése után rendes fájásokkal 5óra.
A mostani remélem nem lesz hosszú, csak végre nem csak vaklárma lenne.
Üdv, 40hetes km
2011. jan. 8. 15:01
9/15 anonim válasza:
Ha 5 perces fájások jelentkeznek és legalább 1 percig tartanak. Függetlenül a magzatvíz szuvárgásától, elfolyásától.
2011. jan. 8. 16:54
10/15 anonim válasza:
Első fájástól, mindkétszer burokrepesztés volt (ha onnan számolnám nagyjából fél óra lenne).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!