Miként könnyítettétek a vajúdást?
Olvasni??? Engem idegesített a zene, de hallottam olyat akik kemény rockra szültek.
Nálunk a férjem bent volt, de elég gyorsan ment a vajúsád rész kb 2 perces fájásokkal, így örültem ha levegöt kapok közte, mert 5 percesnél hosszabb fájásom nem volt.
Séta könnyíti és gyorsítja a vajúdást. Nálunk sétálni küldenek mindenkit, habár nekem kb 2 méterenként volt fájásom, így az egész korház engem sajnált, de azért egy kisebb kört tettünk. Majd az elsö tolófájásokat a wc-n kellett csinálnom, közben pisilni, és ott megvárni 3 fájást. az tökre jó volt.
Majd mikor a kitolsási rész nagyon nem ment akkor megint felállítottak. de már szülni az ágyon csináltam.
én is vittem könyvet mert úgy volt beindítják már, de magától beindult ahogy beértünka nkorházba 2 percesekkel. így olvasni csak a szülés utánni éjszakán tudtam, mert annyira tele volt a fejem hogy muszáj voltam olvasni, mert nem tudtam aludni.
magamba dudolasztam.
apa nem volt bent.
ja meg nezhettem tv-et,igaz azt sem tudom mi vlt benne.
Szia!
Én otthon voltam és vártam, hogy véget érjen a forma1. Közben zuhanyoztam, majd amikor 10 -6 percenként szépen jöttek a fájások akkor indultunk el Pestre Kalocsáról szülni, autóban a Párom próbált viccelni, de nem sikerült felvidítania, de jó volt, hogy nem kellett addig se a kórházba lenni. Izgalmas volt-e, hogy beérünk, de sikerült, ha még egyszer szülhetnék ugyan így indulnék!
Amúgy hajnal fél négykor kezdőt a vajúdásom és délután 2:10-kor a kezembe volt a Kisfiam:).
Üdv egy két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!