Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik magánkórházat / kórháza...

Melyik magánkórházat / kórházat ajánljátok Budapesten?

Figyelt kérdés

Külföldön élünk, és ide járok terhesgondozása is jelenleg, de úgy alakult, hogy áprilistól újra Budapesten leszünk és ott is maradunk a baba születéséig. Itt kint gyönyörű korszerű állami kórházak vannak, az ellátás is tökéletes, van saját zuhanyzós wc-s szobád a babával...ráadásul itt az orvosoknak fogalmuk sincs arról, mi az a hálapénz, minden ingyenes. Mivel előzetes terveinkkel ellentétben már biztos, hogy otthon szülök, úgy döntöttünk keresünk egy korszerűbb helyet, és fizetünk a szülésért is akár! Nem feltétlenül csak magánkórházakra gondolunk, lehet olyan állami is, ahol a kedvezőbb feltételekért kell külön fizetni (pl. magán szoba) Tanácsot kérek tőletek! (bár lesz egy kis időm otthon utánanézni júniusig)

Kérem aki csak azért írna,hogy az állami ingyenes szülés mellett kardoskodjon, ne tegye..nekünk van erre külön tartalékunk, és a legjobbat szeretnénk, mint mindenki.

2011. jan. 6. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az István nem egy fullos kinézetű hely, de a dokik, szülésznők, ellátás kifogástalan volt. választott dokim/szülsznőm volt, de csak jót hallottam még az istvánról.

lehet kérni fizetős, 1 ágyas szobát.

alternatív szülési lehetőségek is vannak.

[link]

az uzsoki úti kórház szülészetét nincs egy év se, hogy felújították, jól nézhet ki. barátnőm ott szült, (még a feújítás előtt), de elégedett volt teljesen

2011. jan. 6. 17:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm szépen a linket, nagyon hasznos volt. Minden amit itt olvastam pont az, amit keresek...az, hogy nem "fullos" a kórház kinézete abszolút nem érdekel...azt hiszem itt teszünk először látogatást, és ha igaz amit olvastam nem is nagyon keresünk tovább. Köszi még egyszer.

2011. jan. 6. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Az vagyok aki a Szt.Imrét irta neked! Nálunk bent volt az apuka,sőt anyukám is a szülésnél. Van magánszoba saját zuhanyzóval,ott fürdeted a kicsit amikor akarod! JA és a többi szoba is 2ágyas,1 négyágyas szoba van.Mind teljesen felujitott:)) S ugy szülsz ahogy akarsz,van labda,alter szoba:) Szülésnél elviszik kb 2percre a kicsit de utána veled van éjjel nappal ha minden oké,nekünk is csak a kis sulya és leesett vércukra miatt nem lehetett velem.S én is ott születtem:D 25éve,én meg 8hónapja szültem ott a lányomat.

Igaz nem jöhet be rokon de én nagyon elégedett voltam. Ugy tudom az Istvánba jöhet be hozzátartozó.

2011. jan. 6. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Kútvölgyi!

Ott született mind a 4 gyerekem.De július óta magánkórház lett.

S kőkeményen fizetni kell érte!

2011. jan. 6. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is külföldön éltem évekig, itthon végtelenül elszomorított a kórházak állapota, a felszereléshiány, a borítékok csúsztatgatása, a kiszolgáltatottság érzése. Sokáig úgy gondoltam, hogy külföldön fogok szülni, vagy nem is zsülök gyereket, annyira rossz tapasztalatom volt itthon az egyik menő budai kórház nőgyógyászatán, ahol műtöttek (felébredtem műtét közben, az osztályvezető kritikán alul vizsgált meg, stb).

Közben rájöttem, hogy van néhány magánkórház, éna telkit választottam. 12 hetes vagyok, oda járok gondozásra is. Igaz, hogy fizetni kell (mondjuk, mindenhol kell, csak itt számlát kapok érte), de minden vizsgálatot megcsinálnak egyszerre, egy helyen, várakozás nélkül. Nagyon jól érzem ott magam, pillanatok alatt megvan minden eredmény, EMBERKÉNT bánnak velem. Nagyon jó döntésnek érzem, hogy oda járok.

2011. jan. 7. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, én is odajárok és én is csak ajánlani tudom. Sajnálom, hogy a TB nem támogatja, így talán sokkal többen tudnának ilyen helyen szülni. Mert, amíg a terhesgondozás ára szerintem annyira nem vészes (bár valakinek az), a szülést tényleg nagyon kevesen engedhetnék meg maguknak. Állami támogatással sem lenne olcsó, de legalább elérhetőbb az emberek számára. Nem tartom fair dolognak, hogy fizetem külön a TB-t és igénybe sem tudom venni, dehát ez van.
2011. jan. 7. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!