Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskeméten ajánljatok egy...

Kecskeméten ajánljatok egy nem pénzéhes, megbízható, alapos nőgyógyászt, olyat aki odafigyel a betegeire? Ki az akit messziről kerüljek el? A TB-s rendelésen milyen nőgyógyászok vannak, érdemes oda menni, vagy eszembe se jusson?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
A kecskeméti tb-s rendelésen én egyetlen egy paraszt orvossal találkoztam eddig, de az sem volt annyira szörnyű, a többi mind tök jó fej volt, viszont az a megkeseredett asszisztensnő katasztrófa. Volt, hogy azért leugatott, mert azt csináltam, amit mondott. Én miatta nem járok oda. Amúgy az összes közül szerintem a Nyirádi doki a legjobb fej. Én még az apjánál voltam először vizsgálaton, ő is nagyon aranyos volt, de a fia is tök jó.
2011. júl. 6. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
A nevét tudod annak a "paraszt" dokinak?
2011. júl. 6. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem esküszök meg rá, de talán valami Iván.
2011. júl. 6. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a helyedben Nemest nagy ívben kerülném, jó szakember, de a stílusa az nem semmi!Én Szabó Lászlóhoz járok!

2011. júl. 7. 06:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Tankó András Juniornál szültem, neki igaz magánrendelése van, de szerintem ő a legjobb! Fiatal még, és lelkiismeretes, ami nagyon ritka! Aki még az sztk-ba van néha az a Koncz doki. Ő is nagyon rendes, nagyon aranyos, már idősebb orvos. Ha jól emlékszem ő péntekenként szokott lenni délelőtt 10 után. (1 éve így volt még)
2011. júl. 7. 07:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Az TB-s rendelésre kell időpontot kérni?
2011. júl. 7. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Ajaj. Első vagyok. Egyszer rákszűrésre mentem időpontra és gondoltam ha már ott vagyok íratok egy receptet is és az asszisztensnő leugatott, hogy arra máskor kérjek külön időpontot, mert azzal is annyi munka van, mint akármi mással. Időpont nélkül nagyon fog utálni! Meg általában amúgy is sokan vannak, plusz pl. X óráig tart a rendelés, volt, hogy negyed X-re kaptam időpontot és akkor mondta, hogy de érjek pontosan oda, mert ha nem akkor elmegy ám a doktor úr stb. Szóval kell, nehogy meglepődj.

A kórház honlapján megtalálod a telefonszámot.

2011. júl. 7. 10:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó nagy bunkó lehet ez az asszisztens ha egy receptért ilyen beszólásai vannak. Általában mennyi időre kapsz időpontot egy két hét?
2011. júl. 7. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A Nyirády Tamás tényleg nagyon jó doki. Én is hozzá járok, csak magánban. Nem tudom, hogy a kórházi rendeléseken milyen (mert ugye sokan jönnek azzal, hogy a pénz miatt kedves), de ismerek olyat, aki tb-s rendelésre jár hozzá, és abszolút pozitív véleménye van róla.
2011. júl. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!