Melyik magánkórházat / kórházat ajánljátok Budapesten?
Külföldön élünk, és ide járok terhesgondozása is jelenleg, de úgy alakult, hogy áprilistól újra Budapesten leszünk és ott is maradunk a baba születéséig. Itt kint gyönyörű korszerű állami kórházak vannak, az ellátás is tökéletes, van saját zuhanyzós wc-s szobád a babával...ráadásul itt az orvosoknak fogalmuk sincs arról, mi az a hálapénz, minden ingyenes. Mivel előzetes terveinkkel ellentétben már biztos, hogy otthon szülök, úgy döntöttünk keresünk egy korszerűbb helyet, és fizetünk a szülésért is akár! Nem feltétlenül csak magánkórházakra gondolunk, lehet olyan állami is, ahol a kedvezőbb feltételekért kell külön fizetni (pl. magán szoba) Tanácsot kérek tőletek! (bár lesz egy kis időm otthon utánanézni júniusig)
Kérem aki csak azért írna,hogy az állami ingyenes szülés mellett kardoskodjon, ne tegye..nekünk van erre külön tartalékunk, és a legjobbat szeretnénk, mint mindenki.
A Kútvölgyi szülészete magán lett, azt ajánlom, vagy ha tééényleg sokat akartok az ablakon kidobálni ott a Telki Magánkórház, de az igazi celebek a DR. Rose Magánklinikán szülnek :DDDD
Nem ettől leszek szuper anya ("a legjobbat szeretnénk, mint mindenki"), hogy százezrekért szülsz. Nekem pár hete konkrétan nulla forintomba került a szülés és komplikációmentes, gyors, szép szülésem volt, utáns pedig a csecsemősök annyit segítettek és olyan rendesek voltak velem, hogy sokszor néztem ,hogy hol a kandi kamera... (István kórház amúgy)
Én a Kútvölgyiben szültem közvetlen mielőtt magánkórház lett, szép kis zuhanyzós, légkondis kétágyas szobákat csináltak (a másik ágy a hozzátartozónak van), automatikusan nyíló üvegajtó a folyosón. De a kórház maga ugyanolyan lepukkadt sokemeletes. Egy szülés 400ezer Ft lett, talán az azt megelőző terhesgondozást is tartalmazza.
A Telki több, de intimebb a légkör, és felemás véleményeket hallani az ottani orvosok pluszpénzigényéről (tartok tőle, ez a Kútvölgyiben sem szűnt meg).
A Dr. Rose-t sajnos nem ismerem.
Menj el mindegyikbe, körbevisznek, megér annyit. Bár inkább orvost választ az ember, nem kórházat sok esetben, de talán lehet fordítva is.
Ha magán, akkor a Telkit ajánlom, ugyanannyi, mint a Rose, de jobb. Az meg nem igaz, hogy a celebek ott szülnek, max. reklámoztatják velük a "kórházat" (ami nem kórház, hanem sima irodaházban kialakított több szobás valami). De mindkettő drága, az tény. A Rose oldalán ott az árlista, a Telkiben hasonló az ár, annyi különbséggel, hogy a Telkiben 4 napot vagy a babával, a Roseban pedig egy nap után hazaküldenek.
Ha nem magán, akkor nagyon sok jót hallottam a Margit kórház szülészetéről. Ha fizeted itthon a TB-t, akkor "ingyen" lesz. Vagy menj be az Apehhez, míg nem késő és fizesd be utólag, azért nézz utána az áraknak pontosan, hogy jársz jobban, ha kifizeted a szülés árát vagy a TB-t.
Én a aMargitban szülök. 10 ezer a különszoba, zuhanyzóval, tv-vel, bababarát, veled lehet a kicsi éjjel is, viszont nem lehet "lefoglalni" a szobát. Ha szabad épp, kiveheted, ha nem, akkor 3 ágyas a többi szoba.
Videó is van a www.margit-szuleszet.hu címen, ott vannak az orvosok, én kb mindenkit szívesen ajánlok, mert nagyon jó a gárda!
Köszönöm, tb-t fizetem otthon, tehát ebből nem lesz gond.
Igazából csak az elképzeléseimnek megfelelő helyet keresek. Teljesen mindegy, hogy állami vagy magán csak 1. úgy vajúdhassak és szülhessek amíg nincs baj, ahogy akarok (értve ezen leginkább azt, hogy senki nem kényszerít hanyatt fekve az ágyba feltett lábakkal, ha nekem nem úgy esik jól) és külön szobát szeretnék a babával, ahová az jön be aki akar..mármint ismerősöm...valamint a babát se cipelik el fürdetni stb...minden rám van bízva, a nővérke meg csak akkor jön,ha nekem van rá szükségem. Ez itt így működik államilag, és nagyon szimpatikus...de félek otthon nem ez a helyzet. Most néztem utána pl: a Szent Imrében nem lehet bent vajúdáskor a papa, elviszik a babát fürdetni, nem mehet be a szobába hozzátartozó...és nincs is magán szoba....szóval nem lesz egyszerű megtalálni amit keresek,pedig nem hiszem,hogy különlegesek az igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!