Elköttetnétek, elköttettétek magatokat a 3. császár után?
Nézd ebben igazad van, 5 gyereket is lehet császárral, de amennyire tájékozódtam ez ügyben, már a harmadikat és szerintem a negyediket, ötödiket is jóval előbb ki kell venni, mert annyira elvékonyodik a heg. Jó nyilván a mai technikával nem lesz baja a gyereknek, de én nem szeretném, ha koraszülött lenne a gyerekem.
A másodiknál én sem köttetném el magam, mert eleve 3 gyereket tervezünk és hacsak ki nem futunk az időből, szeretnénk is ezt tartani. De többet semmiképp nem akarok, így én biztos elköttetem magam, mert mondta a doki, ez harmadik császárnál alapból meg van.
Ha te el tudod képzelni, hogy akár 5 gyereked legyen, vagy 4, akkor nem kérdés ne köttesd el magad. De ha 3-at akarsz max, akkor meg a legegyszerűbb megoldás, elkötteted és kész.
Én mondjuk azt sem tudom elképzelni, hogy egy másik férfinak szüljek. Ha elválnék, megözvegyülnék, nem állnék össze másik pasival és nem szülnék neki gyereket, ez is tuti. De ha te úgy gondolod, jöhet még olyan férfi az életedbe, akinek szülnél egy negyediket, akkor megintcsak ne köttesd el.
Úgyhogy én magamban tisztáznám, mit akarok és aszerint döntenék.
Én 27 vagyok és 2 gyerekem van bennem fel sem merült az elköttetés lehetősége még ha három gyerekem lenne akkor sem.
Én a spirálon gondolkozom!!(vagyis várom hogy megjöjjön és akkor a doki felteszi)
Ez alkati kérdés, hogy kinek milyen a hege. Ismerek olyat, akinek a 2. császár után mondta a doki, hogy meg ne próbáljon még egy babát, mert nem tudná kihordani.
És csak a tisztánlátás érdekében: a parlament tavaly v. tavaly előtt megszavazta, hogy nincs feltételhez kötve a petevezeték elkötése, magyarul, bárki, aki betölti a 18. életévét elköttetheti magát.
Ebben szerintem döntési joga csak a férjednek és neked van. Senkinek semmi köze hozzá, hogy elkötteted magad v. sem.
Hát szerintem meg a mikor körül, pontosabban, hogy most tavasszal a 3. császárral vagy ne.
Azért beszél erről mindenki, mert neki is felajánlották és ezt a császár előtt meg kell mondani, kössék vagy ne kössék.
Ez a kérdés az én értelmezésemben, 3 gyerek, de 26 éves, mit választanál te a császár előtt, menjen vagy ne.
Akkor másképpen értelmezzük :)
Szerintem olvasd el még egyszer a kérdező első kommentjét:
"Én is a felé hajlok,hogy csak nem csonkíttatom meg magam....és amit írtatok,hogy ha netán...elválnánk,amit soha nem tudhat az ember lánya,akkor lehet még szülnék az új páromnak is....most vagyok 26 éves! 10 év múlva még simán szülhetek ha nem is másnak, lehet a férjemnek.Ki tudja! Köszönöm az őszinte válaszokat Mindenkinek! :)"
hát pont ezért a mikor a kérdés? Most 26 évesen vagy majd 10 év múlva, illetve 14, amikor már a kora matt is kevés az esély, hogy babát vállaljon.
Most miért kérdezné meg, hogy elkötesse e magát, 20 év múlva.
a mikor a lényeg, most 26 évesen, 3 gyerek után vagy ne most, hanem egy későbbi időpontban, esetleg.
Tehát mindenképp azon van a hangsúly, most tavasszal vagy majd 40 évesen ráér ezen gondolkodni, ha akkor felmerül újra a kérdés.
Én 23éves vagyok 1 kislány anyukája,de ha 3 lenne sem hagynám hogy elkössenek.
Nekem az olyan lenne mintha a nőiességemet vennék el tőlem.
Ne hozz elhamarkodott döntést,ki tudja mit hoz a jövő..
Az meg hogy az anyós mit mond kit érdekel(nem szeretjük őket) :))))
ha szakvélemény (pl. nőgyógyász) azt mondaná, hogy 1000%, hogy belehalnék, ha valaha az életben (akár 2, akár 10 vagy 15 év műlva is) még egyszer császárral kellene megszüljek egy babát, akkor és csak akkor elgondolkodnék a dolgon. De én is császárral szültem, még 2 babát tervezünk kis korkülönbséggel, tehát valszeg ők is csaszibabák lesznek, de ha 4. alkalommal is teherbe esnék és „csak” annyi volna a gond, hogy végig kellene feküdjem az egész terhességet veszélyeztetettség miatt, akkor is bevállalnám.
26 évesen ne köttesd el magad! Előttem már sokan felsorolták az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!