Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elköttetnétek, elköttettétek...

Elköttetnétek, elköttettétek magatokat a 3. császár után?

Figyelt kérdés
Mindenki azt ajánlja,hogy köttessem el magam,tavasszal szülöm a 3. Babánkat,császárral. Nem nagyon tudom mit tegyek...nekem ez nehéz...lelkileg. Lehet mindenki kiröhög.De ezt érzem.Viszont igazuk is van,mert mind a hárommal veszélyeztetett voltam/vagyok.Szerintetek? Ti mit csinálnátok?
2011. jan. 5. 10:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Ez így igaz senki nem tudhatja mi lesz 10év múlva, h alakul az életed.... én 38éves vok két nagy lánnyal, s mivel a 2házasságomba élek és a páromnak nincs gyereke,,, sose gondoltam volna h , még 1x az életbe babát várok majd...de én a szülés után mindenképp lekötettem magam. Hidd el túl fiatal vagy még , én tutti nem tenném:-)

38hkm

2011. jan. 7. 16:09
 12/34 anonim ***** válasza:
Ha csak ők mondják az nem számít!:)Meg egyáltalán.Ez a te döntésed!
2011. jan. 7. 18:02
 13/34 anonim ***** válasza:

26 évesen nehogy elköttesd magad!!!

kinek mi köze van hozzá?!

2011. jan. 12. 13:56
 14/34 A kérdező kommentje:
én is úgy vagyok vele,ha lennék már 40...akkor..de így mi a bajuk ezeknek? :S Tény,hogy komplikált eset vagyok,de magas vérnyomása másnak is van,nem csak nekem. Tudom,hogy nem játék...és az életemen/életünkön múlhat...de ki tudja mit hoz még a jövő. Nem????
2011. jan. 12. 13:59
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen ha jól tudom, nem is lehet elköttetni magad. Ha jól emlékszem, akkor ahhoz 35 életévet be kell tölteni, illetve 3 szülések meg kell történnie. 26 évesen még rettentő fiatal vagy, még majdnem 15 évig szülhetsz gyermeket! Ne foglalkozz mások véleményével, öntsd el te, hogy számodra mi a legmegfelelőbb!
2011. jan. 12. 14:08
 16/34 anonim ***** válasza:

A szomszédban van erre az élő példa. A hölgynek 3 gyereke van, most 42 éves. A férjétől elvált, és most összeházasodott egy másik férfival. Nagyon szeretik egymást, második fiatalkorukat élik, viszont nem lehet közös gyerek, mert a nő elköttette magát. Szeretnének közös gyereket, és most lombikon gondolkoznak. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem lenne elkötve.

Nyilván nem tudhatja az ember, hogy mit hoz a sors, és egy boldog babavárós időszakban nem is szabad válásra gondolni, de az elköttetéssel biztos, hogy spontán nem lehet majd gyereked. Nekem ez kicsit olyan lenne, mintha a nőiességemtől fosztanának meg. Lehet úgy védekezni, hogy ne legyen abból gyerek. Szerintem. Amikor nem akartam babát, akkor gyógyszer mellé még óvszert is húztunk.

2011. jan. 12. 14:09
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Aki három császárral szült az nem szülhet többet. Ez orvosi szabály, mert szét van szabdalva a hasfal és elvékonyodott. Ha terhes lennél negyedszer az orvos abortuszt javasolna. Vagy belehalsz te vagy a gyereked a terhességbe. Ha elkötöd magad vége a komplikációknak, ha nem akkor vigyázhatsz hogy ne ess teherbe, mert akár árva is lehet a másik három gyereked. Ez sajnos nem vicc. A döntés a tied,de vigyáznod kell magadra.
2011. jan. 12. 14:15
 18/34 anonim ***** válasza:
én 4 hónapja szültem a második babát mindkettő császár volt.megkérdezték (26 éves vagyok, 2 gyerek), hogy elkössenek-e!már a kérdés is kiborított.honnan tudná az ember mi lesz vele pl 10 év múlva?hogy alakul az élete, mit akar, mit nem?inkább védekezek addig míg nem akarok babát rendesen, de hogy szülök-e még hadd maradjon meg az én döntésem.
2011. jan. 12. 14:19
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 vagyok, és februárban szülöm a 3. gyermekünket. Az első kettő sima szülés volt, és a doki nekem is felajánlotta, hogy ha most császárra kerülne a sor, akkor elköttethetem magam. Nagyon váratlanul ért, nem tudtam, hogy van ilyen. Kapásból nemet mondtam. Ehhez azóta is tartom magam és szerencsére a férjem is. Tény, hogy most több babát nem tervezünk, de soha nem lehet tudni, hogyan alakul az életünk. Fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy úgymond meddővé tetessem saját magamat. Mikor manapság sokan ebben a korban kezdenek gondolkodni a gyermekvállaláson. Vagy épp orvostól orvosig járnak, hogy végre teherbe essenek.

Te is olyan fiatal vagy még, nem tudhatod, mit tartogat számodra az élet. 26 évesen szerintem korai lenne magad elköttetni. Én 30 évesen vagyok erre képtelen. Ha már lennék 40éves, akkor nem gondolkodnék sokat rajta, de így...Ki van zárva.

Azzal meg ne foglalkozz, mit mond anyós, meg akárki. Ez csakis a ti kettőtök döntése lehet. Véleményeket lehet mondani és azt megfontolni, de senki nem várhatja el tőled, hogy ezt tedd, ha te nem akarod.

2011. jan. 12. 14:25
 20/34 A kérdező kommentje:
14.15. Akár 5 gyereket is lehet császárral a világra hozni.Ez attól függ,milyenek a hegek. Ilyenkor sűrűn nézik UH-val a hegeidet,és nyomon tudják követni mennyire vékonyodnak ahogy nő a baba.Régen volt ez,mikor még hosszában vágtak,hogy ritkán vállalta el doki a 4. császárt.Én nem is ezen aggódom igazából. Hanem tényleg ez azért durva..nem? MEDDŐVÉ TETETEM SAJÁT MAGAM,26 ÉVESEN. :S Össze vagyok zavarodva...
2011. jan. 12. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!