Elköttetnétek, elköttettétek magatokat a 3. császár után?
Figyelt kérdés
Mindenki azt ajánlja,hogy köttessem el magam,tavasszal szülöm a 3. Babánkat,császárral. Nem nagyon tudom mit tegyek...nekem ez nehéz...lelkileg. Lehet mindenki kiröhög.De ezt érzem.Viszont igazuk is van,mert mind a hárommal veszélyeztetett voltam/vagyok.Szerintetek? Ti mit csinálnátok?2011. jan. 5. 10:20
1/34 anonim válasza:
Én nem kötetném el magamat az biztos!
4 gyerekem van a legnagyobb 13 éves a legkisebb 1 éves!
Több gyereket nem tervezünk!
De nekem sima szülés volt mind!
2/34 anonim válasza:
nekem 4 gyerekem van.pajzsmirigy és cukor betegségem miatt nem stedhetek gyogyszert.spirálba nem nagyon bízom.a 4.dik császárral lett mert majdnem megfulladt.és akkor engem elkötöttek.de nem bántam meg.mert több babát nem tervezünk.és igy nincs gondom semmi védekezési módszerre.
3/34 anonim válasza:
MI csak egy vagy max 2 gyereket tervezünk,de én pl igen,elköttetném magamat,mert valószínű,hogy nem tudnánk több gyereket eltartani.
4/34 anonim válasza:
Csak abban az esetben köttetném el magam ha 100%ig biztos vagyok benne hogy se most se később nem akarok babát!
Akkor elköttetném magam, mert nem kéne védekezéssel bajlódni....
De ha nem vagyok ebben biztos akkor NEM!!!
5/34 anonim válasza:
Első babámat császárral szültem,minél hamarabb szeretnék még egy picit! De nem köttetném el magam 3 császár után sem! Soha nem lehet tudni,hogy mit hoz a jövő,ha ne adj Isten elválnánk vagy bármilyen más okból újra férjhez mennénk és például még csak harmincas éveimet taposom,valószínűleg hogy az új párommal szeretnénk közös babát és akkor nem lenne mit tenni,ha elköttetem volna magam!
6/34 A kérdező kommentje:
Én is a felé hajlok,hogy csak nem csonkíttatom meg magam....és amit írtatok,hogy ha netán...elválnánk,amit soha nem tudhat az ember lánya,akkor lehet még szülnék az új páromnak is....most vagyok 26 éves! 10 év múlva még simán szülhetek ha nem is másnak, lehet a férjemnek.Ki tudja! Köszönöm az őszinte válaszokat Mindenkinek! :)
2011. jan. 5. 17:59
7/34 anonim válasza:
Én sem tenném. A nőiességhez hozzá tartozik a termékenység. Legalább a tudat legyen meg.Szörnyen hangzik az a kifejezés,hogy: steril! Sajnos valakinek nem lehet gyereke, nekünk megadatott, ne vegyük el ezt a lehetőséget magunktól. Akkor inkább spirál, ami tartós és biztos.
8/34 anonim válasza:
26 évesen még 3 gyerek után se döntenék úgy, hogy elköttetem magam! Ki mond neked ilyeneket ilyen fiatalon???
10/34 A kérdező kommentje:
22.36! Ki mond ilyeneket??? Védőnőm..dokim..anyós... Anyukám nagyon ellene van,a férjem pedig nem nyilatkozik.. :S
2011. jan. 7. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!