El fogom szúrni a kapcsolatom?8hete szültem és azóta valahogy megváltoztam.
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sokszor ingerült vagyok a párommal, sokszor kibálok vele a semmiért, pedig Ő maximálisan segit mindenben. Fürdeti a picit, pelusozza, büfizteti szóval egy rossz szavam nem lehet rá, mégis olyan fura lett minden!
Félek, hogyha ilyen kibirhatatlan maradok, másnál fogja keresni majd a boldogságot, pedig nagyon szeretjük egymást!
2009. jan. 22. 12:25
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok!
Tegnap főztem egy gyors laza vacsit és át beszéltünk mindent! Aranyosak vagytok, hogy biztattatok, Hála Istennek minden rendben van! Mondtam neki, ha hisztis leszek csak simán ne vegyen tudomást rólam, és hogy idő kérdése és minden visszaáll a régi kerékvágásba, most már i picurral együtt! :)
Köszönöm nektek mégegyszer!
2009. jan. 23. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!