El fogom szúrni a kapcsolatom?8hete szültem és azóta
valahogy megváltoztam.
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nagyon sokszor ingerült vagyok a párommal, sokszor kibálok vele a semmiért, pedig Ő maximálisan segit mindenben. Fürdeti a picit, pelusozza, büfizteti szóval egy rossz szavam nem lehet rá, mégis olyan fura lett minden!
Félek, hogyha ilyen kibirhatatlan maradok, másnál fogja keresni majd a boldogságot, pedig nagyon szeretjük egymást!
Üljetek le és beszéljétek meg. Valószínű hogy fáradtabb vagy és kicsit depressziós. Nekem a terhesség első harmadában voltak ilyen problémáim, borzalmasan viselkedtem, majdnem szakítás lett a vége. valószínű hogy a hormonváltozások miatt. Ha nem segít a megbeszélés akkor azonnal fordulj orvoshoz.
2009. jan. 22. 12:30
2/11 anonim válasza:
Hát akkor tegyél róla, hogy ne így legyen!
2009. jan. 22. 12:30
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Második válaszoló tanácsot kértem azért irtam ide, hidd el azon vagyok, hogy rendbe kapjam magam. Azért köszi, hogy irtál! :)
2009. jan. 22. 12:34
4/11 anonim válasza:
Szia!
A szülés után ugyanolyan intenzív hormonváltozásokon mész keresztül, mint mensi előtt vagy éppen a várandóság bizonyos időszakaiban. Sőt, az esetleges kialvatlanságod csak ront a helyzeten, szóval az inerlékenységed érthető.
Szerintem beszélj a férjeddel, mond el neki, hogy mit érzel, hogy sajnálod, hogy ilyen ingerlékeny vagy mostanában és szerintem nyugodtan ígérd meg neki, hogy a helyzet egyre jobb lesz. Hidd el, mások házassága is kibírta már ezt a mindenkinek nehéz időszakot.
Kitartás!
2009. jan. 22. 12:38
5/11 anonim válasza:
második válaszoló vagyok! ne haragudj én nem leszólni akartalak, a kérdésedből ítélve neked nem segítségre van szükséged, mert tudod mi a helyzet, mi a probléma, és azt is tudod, hogy old meg. Innentől kezdve pedig rajtad áll vagy bukik a dolog. De gondolom a férjed is megértő és tudja tolerálni a dolgokat.
2009. jan. 22. 13:01
6/11 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj vele hogy úgy néha napján ne vegyen tudomást rólad ha ilyen vagy.Ez el fog múlni majd ha jobban összerázódtok és a hormonjaid is a helyükre kerültek.De mindenképpen beszéljétek meg mert te se és ő se akar rosszat de ment már szét házasság a baba egy éves korára.Mond neki amit írtál hogy nem tudod hogy mi van veled de fuea minden és te nem akarod őt igazán bántani de így jön ki.Aztán írd meg hogy mi lett légyszi.Mert ha tényleg ilyen segítőkézs rendes ember kár lenne értetek.Sajnos ritka az ilyen manapság.Vigyázz rá.
2009. jan. 22. 13:19
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok este beszélni fogok vele, és igyekezni fogok, hogy minden rendben legyen velünk!
2009. jan. 22. 14:03
8/11 anonim válasza:
Szerintem ez természetes folyamat. Én is ilyen voltam szülés után. Nem ismertem magamra. Idegeskedés után mindig bocsánatot kértem a féremtől, és elmondtam neki h nem tudom, mi zajlik le bennem, nem tehetek róla. Kértem tőle, h ilyenkor ne foglalkozzon velem, hagyja rám a dolgokat. Ő nagyon türelmes volt végig. Most 6 hónapos a fiam, és nyoma sincs az idegeskedésnek. El fog múlni, ahogy te is belerázódsz a babázásba! Beszéld meg mindenképp a férjeddel! És nagyon szeretsd őt, neki is új ez a helyzet, lehet sokszor megrémíted, nem ezt a nőt vette el. Meg fog érteni! Sok sikert és kitartást!
2009. jan. 22. 15:27
9/11 anonim válasza:
Az én kirohanásaimat is a terhesség javára írja férjem. Buta tudok lenni, hirtelen felkapom a vizet meg ilyenek. Nagyon remélem, hogy a szülés után ez elmúlik, vagy legalább nem fokozódik.
Az egy plusz pont neked, hogy tudod, hogy probléma van. Tisztában vagy vele, hogy a viselkedésed nem mindig helyénvaló. Ez az első lépés. Én mindig azt mondom, hogy ha probléma van, azt minden esetben meg kell tudni beszélni. Bizony sok kismamánál jelentkezik a depresszió. Amit leírtál a párodról, tuti biztos vagyok benne, hogy ő megért és minden helyre fog állni köztetek! Nem minden kismamának van olyan szerencséje, hogy a férje bevállalja a kakis pelenkás témát! :)
Remélem mire ezt elolvasod, már régen túl vagytok a beszélgetésen és minden rendben van, na és hogy te is megnyugodtál!
Minden jót!
21 hetes kismami
2009. jan. 22. 20:20
10/11 anonim válasza:
Szerintem aki azt mondja, hogy nincsenek ingerült pillanatai, az hazudik. Én is úgy voltam és vagyok néha, hogy egyszerűen elkezdenek folyni a könnyeim, és minden buta gondolatom van. Ilyenkor azt mondom a férjemnek, hogy ki tudnék futni a világból. (4 hete szültem) Erre Ő: De jó, akkor már jól vagy, örülök, hogy már futni is tudnál! És ilyenkor mosolyt csal az arcomra, mert ő sokkal optimistább jellem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!