Most ezek szerint nem lesz szoros a kapcsolatom a kislányommal? Eddig is gyötört a lelkiismeret-fúrdalás.
ne foglalkozz az "említett válaszokkal" , egy 2,5éves gyereknek már csupán jót tesz, ha közösségben lehet.
Gondolom nem 24órát van oviban, úgyhogy ezen ne aggódj!
A kapcsolatotok nem azon múlik, hogy 2,5 évesen vagy 3 évesen került óvodába. Sőt ha bölcsis is lett volna, akkor sem lesz lelki sérült. (Alapvetően nem vagyok bölcsipárti, de ha muszáj, akkor ez van. Mindent lehet normálisan kezelni, én csak azt nem bírom, ha a közösségre hivatkozva 1,5 évesen "lepasszolják" a gyereket, miközben anyuka otthon "intézi" a dolgait.)
Ne aggódj, ne foglalkozz az ilyen kijelentésekkel.
Ne foglalkozz az itt leírtakkal. Egyszer már én is megkaptam, hogy később majd gyilkos, meg vandál lesz a gyerekemből, nem fog szeretni, mert hagyom sírni ha hisztiből sír.
Én annó 2 évesen lettem ovis. A mai napig, lassan 33 leszek, senkihez nem kötődök annyira, mint az anyukámhoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!