Miért mondja (majdnem) minden természetes úton szült nő, hogy a császáros társaik a kórházban hogy szenvedtek, meg nemhogy a babát, magukat is alig tudták ellátni? Ez akkora marhaság!
Figyelt kérdés
A DOTE-n szültem, és nem tudom, csak az én császáros társaim voltak F@sza csajok? Senki nem sziszeget, na jó az ágyból felkelés kicsit lassan ment, de nevettek, jártak-keltek, hozták-vitték a babákat, nagyon jól töltöttük el azt a pár napot. Műtét szava el sem hagyta a szánkat... Amúgy néhány természetesen szült lány meg sokat panaszkodott, hogy nem tud kakálni, pisilni, de még ülni sem...2010. nov. 22. 13:43
41/46 anonim válasza:
Kedves utólsó!Hogy engedték meg neked spinális érzéstelenítés után 5 órával felkelj tusolni?Kórházanként eltérő de min 12 órát feküdni KELL tilos a fejet emelni mert nagyon durva több hétig is eltartó fejfájást okozhat ha nem tartják be.Kedves kérdező,ha császárod lesz,csak 12 óra után legyél "f@sza" csaj,mint sok sok sorstársam! :) 2x császáros anyuka
42/46 anonim válasza:
Epidurális érzéstelenítésem volt!Azt mondták,hogy ha már tudok,akarok,és bírok akkor mehetek zuhanyozni!!!!Én meg akartam!DOTÉ-n szültem én is!Nem kellett feküdnöm és nem fájt a fejem egy percig sem!
43/46 anonim válasza:
Ja és nem voltam fasza csaj,de nekem senki nem mondta hogy nem szabad felkelni,sőt még noszogattak is:)))!
44/46 anonim válasza:
Értem köszi!Akkor az epidurális máshogy működik mint a spinális.Nem tudtam hogy császároznak epidurállal.Akkor nagyon ügyi voltál tényleg.
45/46 anonim válasza:
Nem tudom melyiket alkalmazzák császárnál, mert keverem a kettőt, tudom a különbséget, de 2 császárom volt valamelyik érzéstelenítéssel és nem kellett 12 órát feküdnöm, én is 5 órával később már zuhanyoztam, a másodiknál is 6 órával később már az ágyon ülve reggeliztem meg szoptattam a babámat. Éjfélkor volt a császár, fél hatkor jöttek mosdatni és 6-kor hozták a babát és el sem vitték utána már.
Az elsőnél volt pokoli fájdalmam, amikor lábra állítottak, de fejfájásom nem volt. A másodiknál, meg a császár után 8 órával magam cuccoltam át a babát meg magamat a szobába. és nem feküdtem 12 órát, nemhogy mozdulatlanul.
46/46 anonim válasza:
Én is spinális érzéstelenítéssel szültem,és a műtét után 6 órával bizony jöttek a nővérek,és fel kellett kelnem zuhanyozni.Igaz,hogy segítettek első alkalommal,de nem mondom,hogy tánclépésben mentem a fürdőig...Ja,és utána már senki nem tudott segíteni,mert mindenki császáros volt a szobában,látogatók pedig csak a folyosóra jöhettek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!