Miért mondja (majdnem) minden természetes úton szült nő, hogy a császáros társaik a kórházban hogy szenvedtek, meg nemhogy a babát, magukat is alig tudták ellátni? Ez akkora marhaság!
"Műtét szava el sem hagyta a szánkat... "
"Mert, ki mondta, hogy császáros vagyok???"
nem érzel kicsi ellentmondást? Beismerheted hogy császáros vagy nem kell felháborodni!
Én császáros voltam, szerdán 15-kor műtöttek, hajnalban már ébresztett az ápolónő, hogy ki kell sétálnom lefürödni, meg átcseréli a betétet...Utálom, amikor valaki elhagyja magát, sajnos volt a szobánkban egy ilyen lány, nem is értettem, hogy ha ennyire magával van csak elfoglalva, hogyan akar gyereket nevelni. Nem is tudta/akarta mellre tenni a babát, állandóan csak trécselt telefonon, hogy neki mennyire fáj a vágás...
A gyerekágyon is mindig otthagyta a szobában ránk a babáját, ő meg kiment a látogatókhoz.
Persze a többi császáros anyukával mi is felszisszentünk néha, meg megbeszéltük kinek mi fáj, de nem ez volt a központi téma, hanem a baba ellátása, szoptatása.
Nálunk a gyerekágyra nem jöhet be látogató és a mi szobánk a folyosó legvégén volt, így a bőröndömet, a babát a hordozót, amibe beleraktam nekem kellett végigcipelni a folyosón. Na akkor nagyon fájt a sebem, de azt is túléltem:)
Én nem mondom, hogy nem fájt, de a baba érdekében mindent elkövettem, hogy minél hamarabb hazajöhessünk, próbáltam szoptatni (szerencsére sikerrel)végül rengeteg tejem lett:)Sokat mozogtam, mert állítólag az jót tesz a második naptól. Itthon is fájt még egy pár hétig, de annyira el voltam foglalva a babával, hogy eszembe sem jutott nyavalyogni. A férjem, Anyukám csak egy pár napig tudott segíteni, utána dolgoztak egész nap (férjem reggeltől estig). Nem tehettem meg, hogy elhagyom magam és szerintem más sem, aki már egy másik emberért is felelős.
Talán azért mondják mert így van.
Te jó ég! Mért kell egyes embereknek sztárolni magukat??? Nem értem. Van aki jól viseli van aki kevésbé. Az én szobatársam például vissza sírta az első szülését ami császáros volt. A mostanit természetesen szülte, de szerinte inkább 5 császár...
Én nem tudok ilyenről beszámolni mert 1 természetes szülésem volt, de eszembe sem jutna bárki felett pálcát törni kedves kérdező. Mi az hogy "Ez akkora marhaság!" ? Hogy jelenthetsz ki ilyent ha még nem volt császárod? Na meg ha volt is.....
hát ne is haragudj nem is kötekedni akarok de ahogy kérdeztél meg irtad a kommenteket inkább Te tűnsz paprikásnak vagy eleve elítélőnek.
Amugy meg ez legyen az elkövetkezendő 30 évben a legnagyobb problémád!
Azért írtam, hogy marhaság, mert ezen az oldalon ahogyan írtam is szinte minden császáros kérdésnél riogatják a leendő anyukát azzal, hogy milyen nehéz és fájdalmas utánna, nos ehez képest én mást láttam.
Így utólag bevallom nektek 2. babámat császárral fogom világrahozni. Sajnos gondok vannak. Kíváncsi voltam a nyers tényekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!