Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon félek a katéterezéstől,...

Nagyon félek a katéterezéstől, szinte beleőrülök, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Császármetszés lesz, és tudom, bután hangzik, de a katétertől félek a legjobban, iszonyat kicsi a fájdalomküszöböm. Esetleg lehet kérni, hogy ne rakjanak fel?
tegnap 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Mondjad, hogy azutan rakjak fel, miutan beadtak az erzestelenitot.

Mondjuk en kulfoldon lakom, Mo.-n ez nem alap ???

tegnap 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt mikor kihúztàk. Ezek szerint szerencsém volt.
tegnap 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
12# ja és nyilván érzéstelenítő után tették fel mert nem éreztem
tegnap 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit tenni.

Engem sima szülésnél katétereztek vagy 3x, mindegyik fájt, után az első pár rendes pisilés meg úgy csípett, mint a nyavaja

tegnap 22:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Érzéstelenítés után helyezték fel, a kivételnél meg minden más fájt,ez volt a legkisebb bajom😅 túl lehet ezt élni mert menni kell előre mindegy mi van.
tegnap 22:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Rendes kórházakban érzéstelenítés után teszik fel. Remélem, ahol te fogsz szülni, ott is úgy szokás. Esetleg szólhatsz, hogy neked mindenképpen érzéstelenítés után rakják fel.

Egyébkènt állítólag nem borzasztó érzés. Egyik ismerősömnek nemrég otthonszülésnél kellett vajúdás közben katéter, mert nem bírt pisilni. Benne nem hagyott negatív érzést.

tegnap 23:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem érzéstelenítés után tették fel és amikor kivették se éreztem semmit, nem tudom akkor még hatott-e valami. De tényleg 0 fájdalom volt, pedig a nővér szólt hogy ez kicsit kellemetlen lesz, de semmit nem éreztem ott. A seb az fájt mint az állat
ma 00:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem előtte rakták fel, a doki rá is mordult a másikra, hogy miért nem érzéstelenítés után. Sztm azt lehet kérni, azt nem hogy ne is rakjanak fel.
ma 02:10
 19/19 anonim ***** válasza:
18 vagyok. Amikor kivették nekem szinte jól esett.
ma 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!