Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Katéterezés után mennyi ideig...

Katéterezés után mennyi ideig normális a húgycsőfájdalom?

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Én egy héttel utána is éreztem, pisilésnél talán még utána is. Egy eü-s barátnőm azt mondta azért van, mert túl nagy katétert használtak.
2015. jan. 3. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Minden esetben van katéter? Vagy csak pl. császárnál?
2015. jan. 3. 23:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor, ha utána nem tudsz pisilni, ami - főleg nagyobb gyerek esetén - gyakran előfordul.
2015. jan. 3. 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Köszi a választ!
2015. jan. 3. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is éreztem még egy hétig legalább, de lehet, hogy több is volt. Már éppen azon gondolkodtam, hogy dokihoz megyek, mert azt gondoltam, hogy húgyúti fertőzést kaptam, de aztán elmúlt.
2015. jan. 3. 23:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 5. 00:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Én semmit nem éreztem a katéterből. Nincs fertőzésed? Császár után egy napig fent volt, sima szülésem után pedig csak egy csapolás volt.
2015. jan. 7. 15:50
 8/9 A kérdező kommentje:
De, valószínűleg az lett, kétszer csapoltak, és tuti, hogy felsértették, de már úgy tűnik, hogy gyógyul.
2015. jan. 7. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
ha normálisan, precízen, lassan csinálnák az illetékesek ezt a műveletet, akkor nem szabadna semmi utóhatásának lenni. elég gyors mozdulatokkal csinálhatták neked, ha ilyen bajod lett tőle. gondolom azért egy hét vagy kettő hét alatt rendbe jössz.
2015. febr. 5. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!