Katéterezés után mennyi ideig normális a húgycsőfájdalom?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 22:51
1/9 anonim válasza:
Én egy héttel utána is éreztem, pisilésnél talán még utána is. Egy eü-s barátnőm azt mondta azért van, mert túl nagy katétert használtak.
2/9 anonim válasza:
Minden esetben van katéter? Vagy csak pl. császárnál?
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor, ha utána nem tudsz pisilni, ami - főleg nagyobb gyerek esetén - gyakran előfordul.
2015. jan. 3. 23:43
5/9 anonim válasza:
Én is éreztem még egy hétig legalább, de lehet, hogy több is volt. Már éppen azon gondolkodtam, hogy dokihoz megyek, mert azt gondoltam, hogy húgyúti fertőzést kaptam, de aztán elmúlt.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 5. 00:21
7/9 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem a katéterből. Nincs fertőzésed? Császár után egy napig fent volt, sima szülésem után pedig csak egy csapolás volt.
8/9 A kérdező kommentje:
De, valószínűleg az lett, kétszer csapoltak, és tuti, hogy felsértették, de már úgy tűnik, hogy gyógyul.
2015. jan. 7. 21:13
9/9 anonim válasza:
ha normálisan, precízen, lassan csinálnák az illetékesek ezt a műveletet, akkor nem szabadna semmi utóhatásának lenni. elég gyors mozdulatokkal csinálhatták neked, ha ilyen bajod lett tőle. gondolom azért egy hét vagy kettő hét alatt rendbe jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!