Császárnál van katéterezés? Ha igen, nem fáj, mikor be aztán mikor ki húzzák? Úgy hallottam az igen fájdalmas tud lenni
3 csaszarom volt,az elsonel tolofajasokkal vittek a mutobe,nem emlekszem mikor raktak be a katetert.
A masodiknal kicsit rosszul lettem tole.nem fajt,kicsit kellemetlen volt es utana par percig vert a viz.
A 3.nal sem fajt.
A levetel nemhogy faj,meg jol is esik.megkonnyebbulest ereztem mindnel mikor kivettek.nagyon zavart.
Már vajúdás közben kaptam katétert, mert nem igazán tette a vesém a dolgát. Amikor jöttek a tolófájások, kiszedték. Majd bő 1 óra múlva vissza, mert mentünk a műtőbe.
Megmondom őszintén, ez volt talán a legkisebb rossz az összes közül.
2x császároztak már, katéterem is volt.
Mind a 2x már tolófájásaim voltak, nagy fájdalmaim voltak, lehet azért, de a katétert meg sem éreztem, amikor feltették.
Az eltávolítás nem fájt, pedig a 2. császár után ez úgy történt, hogy ültem az ágy szélén, felálláshoz készülődve, a nővérke meg kirántototta, mondván "nem kell az már ide" :) idő se volt, hogy fájjon olyan gyorsan kijött!
Én szülésznőm bénázott akkor, ha nem úgy néztem volna ki mint egy bálna, biztos leugrok fájdalamban az ágyról amikor felrakta.
Utána is annyira szúró érzés volt hogy azt se tudtam hogy fogok leülni a műtőasztalra.
De mikor kihúzták nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!