Keress rá a “Hoztam-e világra” Youtube csatornát, ott rengetegen számolnak be az otthonszülés élményükről.
tegnap 20:54
12/16 anonim válasza:
3x szultem otthon
Ebbol 1 nem volt tervezett (az elso) hirtelen nagyon gyorsan szinte sokk szeruen jott. Dedi baba volt vilageleteben es akkor volt latogatoban, tudta mit kell tenni. Mire kiert a mento szakszeruen el voltam latva. Lepeny megszulve, a baba tiszta en is tiszta voltam. Meg is dicsertek. 🙂 Bevittek megneztek a babat is
Majd este mar otthon voltunk. Apa duhongot h lemaradt a szulesrol nagyon keszult ra! 😁
A masik ketto mar Gereb Agnes doktornonel szuletett tervezett otthon szules altal. 🙂
Kisebb komplikaciok voltak de semmi olyan ami nem volt kezelheto otthon.
tegnap 21:06
13/16 anonim válasza:
12!
10-es vagyok. Látod,neked ment 3 otthon.
Nekem meg 1 sem ment volna!
És pont ez az a kockázat, amit sok nő nem mer bevállalni érthető okokból!
Azért csak a baba biztonsága az első. Legalábbis remélem.
Nekem lehet, túl se élte volna a baba, pedig eseménytelen és tünetmentes terhességem volt. Franc se gondolta volna előre,hogy ilyen gond lesz! Még a doki sem!
tegnap 21:15
14/16 anonim válasza:
13# dettó. Csodaszép terhességem volt, de tényleg. Senki nem mondta, hogy ebből majd császár lesz...vajúdás közben jött nekem is a probléma. És millió ilyen eset van egyébként, szóval bocs, de szerintem nagyon felelőtlen, aki direkt otthon szül.
tegnap 21:20
15/16 anonim válasza:
En csupan a magam kenyelme miatt nem szulnek itthon. Soha nem birnam megbocsatani ha ez miatt a fiamnak barmi baja lett volna.
tegnap 21:26
16/16 anonim válasza:
13as Ott a pont. Mi a garancia, hogy bár neki sikerült 3-at, másnak is sikerül-e komplikáció nélkül? Mindannyian mások vagyunk. Nálunk annak idején mamám 7x szült beavatkozásmentesen. A lánya első gyerekét minden gond nélkül, a másodiknál meg szerencse, hogy gyorsan közbeavatkoztak. Itt lett császár. Itt számított volna az a 20 perc beutazás a kórházig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!