Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés utáni sebkezelé...

Császármetszés utáni sebkezelésre meddig kell menni?

Figyelt kérdés

21-én volt császármetszésem, rá egy hétre volt varratszedésem és sajnos úgy látták nem gyógyult szépen a heg, ezért járnom kell sebkezelése két naponta. Járt más is így esetleg?

Amennyire tudom elvileg hematómás lett a heg és ezért a két oldalát felnyitották és kitisztítgatták, hyperollal kiöblítették majd egy-egy ezüstcsíkot nyomkodtak bele, amin keresztül tud tisztulni. És ezt minden egyes alkalommal újra megcsinálgatják. Kérdeztem hogy előreláthatólag meddig kell még jönni, de nem tudtak rá válaszolni. A problémám ugye az, hogy a babámat nem biztos hogy mindig lesz kire hagynom. Most még meg tudtam oldani, de jó lenne tudni, hogy még hányszor kell mennem. A férjem már visszament dolgozni és sajnos olyan időpontban lehet menni erre a kezelésre, amikor még tart a munkaideje.

tegnap 13:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nyilván nem lehet tudni pontosan hogy meddig kell mennem, a kérdés inkább az hogy más járt-e így és ha igen nála hogy volt.
tegnap 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem voltam ilyen helyzetben, de elég jól zsonglőrködök az időpontokkal.

Mindenképp szólnék az orvosnak, hogy nagyon problémás a kórházba bejárás. Megkérdezném, hogy innentől lehetséges-e otthon kezelni a sebet (ilyet már csináltam), és ha elakadsz, akkor szólsz. Vagy nem tudja-e a háziorvos ellátni a sebet. Talán a háziorvosnál rugalmasabban tudod intézni az időpontot.

tegnap 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!