Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy van ez más kórházakban?...

Hogy van ez más kórházakban? Hol van addig a baba?

Figyelt kérdés

A mi kórházunk "bababarát", tehát 24 órában együtt van, egy szobában a baba és az anyukája. (Nekem ezzel amúgy alapjáraton nincs bajom.) Szóval elsősorban olyanok írjanak, akik szintén ilyen kórházban szültek.

Tehát nálatok hol van a baba, amikor pl. elmentek enni az ebédlőbe, vagy elmentek zuhanyozni, és legfőképpen, amikor kimentek a látogatókhoz. Csak mert itt az ebédlőbe nem viheted ki a babát, de a kaját se viheted be a szobába... Amikor látogatók jönnek, akkor ugye az hosszabb idő általában, amíg nem vagy vele, olyankor be lehet tolni a csecsemősökhöz, de sok értelmét nem látom, mert ahova betolom szoba azon belül van még egy szoba, az irodájuk és ők ott ülnek rá se látnak a babára és ha sír se igazán foglalkoznak vele, ennyi erővel ugyanúgy hagyhatom a saját szobámban egyedül. Szóval ez hogy van máshol?

nov. 23. 17:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
55%

Az állami klinikán, ahol szültem, egyetlen asztal volt a szobában, ahova betornyozták a kaját és oldjuk meg 4-en, hogy milyen sorrendben ülünk le enni. Plusz két szobára jutott egy fürdő, a babák a szobában maradtak. Ebédlő nincs, a látogatók a folyosó egy részére jöhetnek be, oda ki lehet tolni a babákat, de marha kényelmetlen és huzatos, így nem igazán ücsörögtünk ott. Kértem, hogy senki ne jöjjön látogatni, a férjem is csak egy puszira jött mindig, meg behozni ezt azt.

A második gyerekünk magán kórházban született, egyedül voltam egy szobában, oda bejöhetett látogató és minden úgy történt mint már itthon is. Behozták a kaját, volt saját fürdő, így ettem, zuhanyoztam, amikor kedvem volt és a babám engedte, ő addig a tilitoliban volt, vagy éppen mellen, úgy ettem pl. Ha valaki bejött, megfoghatta, tisztába tehette, amíg én lezuhanyoztam pl. Nekem ez sokkal emberbarátabb élmény volt.

nov. 24. 09:24
 32/36 anonim ***** válasza:
72%
Kis városban vip szobát kértem, 30 ezer volt 3 napra hármunknak. Így a férjem velünk aludt, bent volt, boltba ment el meg a nagyszülőket hozta be. A látogatók bejohettek akármikor. Így könnyen meg volt oldva.
nov. 24. 12:26
 33/36 A kérdező kommentje:
Amúgy itt is volt vip szoba, de felújították ezt a részt és akkor megszűnt, nem tudom miért.
nov. 24. 12:40
 34/36 anonim ***** válasza:
Nálunk három állami kórház jött szóba szülésre, abból kettőben van vip/alapítványi szoba, de egyikbe se mehet be látogató (apuka se). Hatalmas szívás, hogy ennyire különböznek mindenhol a szabályok és úgy eleve már a lehetőségek is.
nov. 24. 13:38
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk lehetett tolni magaddal. Az ebédlőbe ebédnél is. Aztán a látogatókat is ott lehet fogadni, oda is viheted. Én tusolásnál is bevittem magammal a fürdőbe, le is csesztek érte, aztán rákérdeztem szerintük otthon ha egyedül leszek vele hová fogom tenni? 🤣 El is engedték rögtön a témát. 😆
nov. 24. 15:26
 36/36 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem ott is így volt, amíg kinentünk ebédelni bent maradtak a babák addig a szobában, ilyenkor még sokat alszanak, nem volt messze az ebédlő, ha hallottuk hogy valamelyik sír, akkor az egyikünk bement megnézni kié. Látogatókhoz is úgy mentünk ki, hogy addig a szobatársak vigyáztak a többi babára
nov. 24. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!