Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magyarországon melyik kórházak...

Magyarországon melyik kórházakban lehet kérni előre a császárt? A Telki Kórházról mi a véleményetek? Ott megcsinálnák?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer szültem a Telkiben,maximálisan ajánlom.

Nagyon jó kórház,szakmailag és emberileg is nagyon jó orvosok dolgoznak ott.

Írj nyugodtan privit,és írok részletes,ha gondolod

2012. jún. 21. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Hivatalosan előre nem lehet kérni sehol (elméletileg). Sok pénzért biztos meg lehet a dokival beszélni.

Egyébként van orvosi indok? Csak azért kérdezem, mert én sajnos császárral szültem.....:( Nekem abszolut nem jött be...ami utána volt....

2012. jún. 21. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Hivatalosan sehol nem lehet ha nem indokolt.Az más kérdés hogy sajnos sok helyen jó pénzért találnak rá indokot.
2012. jún. 22. 09:26
 4/4 Pircsimircs válasza:
Miért akarsz császárt? Nekem azt mondta a dokim, hogy ameddig nincs semmi baj addig a hagyományos szülést részesítik előnybe!
2012. jún. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!