Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tehetnék, hogy ne horkolja...

Mit tehetnék, hogy ne horkoljak a kórházban?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz, de sajnos amióta terhes vagyok eléggé horkolok és mindegy milyen pozícióban fekszek. Ha majd a kórházban leszek, nem szeretném ezzel zavarni a szobatársaimat, na meg elég kellemetlen nekem is. Másnak is okozott ilyen gondot a terhesség? Vannak ezek a tapaszok, használnak valamennyire? Vagy valakinek esetleg van valami bevállt praktikája, hogy legalább abban a pár napban ne horkoljak?

nov. 21. 05:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a terhességtől horkolsz, akkor a kórházba bekerülve rövidesen megszűnik valószínűleg, ugyanis szülés után már nem leszel terhes, no para.
nov. 21. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is horkoltam terhesség alatt, de amikor a kórházban voltam, elmúlt. Legalábbis nekem nem tűnt fel, és a szobatársak sem panaszkodtak. Amúgy inkább sok minden más lesz zavaró, nálunk egész éjjel világított a kis lámpa az egyik ágynál, mert egy anyuka csak úgy tudott aludni. Másikuk egész éjjel mosdóba járkált, arról nem is beszélve, hogy hol az egyik, hol a másik baba sírt. Szóval én inkább örültem volna egy horkolós szobatársnak.
nov. 21. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is emiatt aggódtam, hogy majd horkolok, aztán olyan sírós babám született, hogy az egész osztály szerintem miatta nem tudott aludni. Minden kora este elkezdte az üvöltést, és tolta min. éjfélig. Amikor hallottam, hogy a fiamról beszélnek kint a nővérek, nem a nevén szólították, hanem, hogy a "sírós baba", a "sírós baba anyukája". Amúgy mire elaludnál, már fel is ébredsz. Nekem mindenki azt mondta, hogy az első napokban csak alszanak a babák, és tudok majd pihenni, hát az enyém az első napokban szinte nem is aludt.
nov. 23. 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13! Ezt én is beszoptam, nekem is ezt mondták 🤣 Az első éjszaka a beetetés, azt végig alusszák. Hogy az én fiamnak erről miért nem szólt senki?😂

nov. 23. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!