Mit tehetnék, hogy ne horkoljak a kórházban?
Ha lenne a horkolàsra hàzi praktika, nők milliói vetnék azt be a fèrjeiknek 😁
A kórhàzban kb fél sem fog tűnni senkinek a szobàban, mert rosszabb esetben 3 kimerült anyuka mellett 3 csecsemő fog sírni felvàltva.
Jó hogy írtatok. Pár hete én is horkolok. El nem tudtam képzelni hogy ez összefügg a terhességgel.
De akkor megnyugodtam.
A kórhàzba holnap megyek. Ezen én nem szorongok. Nem hiszem, hogy sokat fogunk ott aludni.
Szerintem se görcsölj ezen, úgysem tudsz tenni ellene.
Félig off, legutóbbi kórházi tartózkodásom során kettesben maradtam egy 18 éves lánnyal, kedves, csendes, ő is örült nekem, hogy talán nyugis éjjelünk lesz. Erre este 10-kor bemasírozott hozzánk 3 matróna, hónuk alatt kispárnával, mondván a negyedik annyira rosszul van, hogy ők ezt nem bírják idegileg, és elhatározták, hogy itt fognak aludni.
Az egyik úgy horkolt, hogy mutatom: HOOOOORRRRRRRRK..... JAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAJJJJJJ...... HOOOOOORRRRRRKKKK..... JAHAHAHAHAHAJJJAJJJAJJJJAJJJJ....
Hát azt gondoltam már hajnali 3 felé, hogy mi lenne, ha véletlenül ráöntenék egy pohár vizet. Semmit nem aludtunk. Na, ennél csak jobb a helyzeted. :D
Tanulság, legközelebb füldugót is viszek, sóhaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!