Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tehetnék, hogy ne horkolja...

Mit tehetnék, hogy ne horkoljak a kórházban?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz, de sajnos amióta terhes vagyok eléggé horkolok és mindegy milyen pozícióban fekszek. Ha majd a kórházban leszek, nem szeretném ezzel zavarni a szobatársaimat, na meg elég kellemetlen nekem is. Másnak is okozott ilyen gondot a terhesség? Vannak ezek a tapaszok, használnak valamennyire? Vagy valakinek esetleg van valami bevállt praktikája, hogy legalább abban a pár napban ne horkoljak?

ma 05:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Lehet, ők is horkolnak
ma 06:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne a horkolàsra hàzi praktika, nők milliói vetnék azt be a fèrjeiknek 😁

A kórhàzban kb fél sem fog tűnni senkinek a szobàban, mert rosszabb esetben 3 kimerült anyuka mellett 3 csecsemő fog sírni felvàltva.

ma 06:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem kb egész éjjel sírt, amikor meg nem, akkor egy másik. Alkalmam se lett volna horkolni, mert kb nem is aludtam. Szóval szerintem emiatt ne aggódj.
ma 06:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem fog senkit zavarni, rengetegen horkolnak. Nekem indítás miatt be kellett feküdnöm. 5-en voltunk egy szobában. Én is úgy voltam, mint te, tudtam, hogy horkolok, de nem akartam zavarni a többieket. Hát, az volt a vége, hogy szinte semmit nem aludtam, mert mindenki hangosan kánonba horkolt :D Szóval ne izgulj ezen.
ma 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor már tényleg az is horkol aki amugy nem. Már sehogy sem kaptam levegőt ráadásul a sok vérnyomáscsökkentőtől folyton aludtam. Akkor ők hallgatták, előtte mikor bent voltam még kisebb pocakkal akkor én hallgattam másokat ez ilyen.
ma 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Jó hogy írtatok. Pár hete én is horkolok. El nem tudtam képzelni hogy ez összefügg a terhességgel.

De akkor megnyugodtam.

A kórhàzba holnap megyek. Ezen én nem szorongok. Nem hiszem, hogy sokat fogunk ott aludni.

ma 07:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja hát tudom, hogy a baba sírástól amúgy se lehet sokat aludni ott, de éppen azért gondoltam erre, mondom biztos az lesz, hogy amikor éppen nem sír senki, akkor meg miattam nem tudnak majd aludni, biztos fognak szeretni ez miatt.
ma 07:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se görcsölj ezen, úgysem tudsz tenni ellene.

Félig off, legutóbbi kórházi tartózkodásom során kettesben maradtam egy 18 éves lánnyal, kedves, csendes, ő is örült nekem, hogy talán nyugis éjjelünk lesz. Erre este 10-kor bemasírozott hozzánk 3 matróna, hónuk alatt kispárnával, mondván a negyedik annyira rosszul van, hogy ők ezt nem bírják idegileg, és elhatározták, hogy itt fognak aludni.

Az egyik úgy horkolt, hogy mutatom: HOOOOORRRRRRRRK..... JAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAJJJJJJ...... HOOOOOORRRRRRKKKK..... JAHAHAHAHAHAJJJAJJJAJJJJAJJJJ....

Hát azt gondoltam már hajnali 3 felé, hogy mi lenne, ha véletlenül ráöntenék egy pohár vizet. Semmit nem aludtunk. Na, ennél csak jobb a helyzeted. :D

Tanulság, legközelebb füldugót is viszek, sóhaj.

ma 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!