Császármetszés utáni székrekedés?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma egy hete, hogy megcsàszároztak. Pénteken a kórházba kaptam hashanjtót, ami kipucolt, szombaton haza engedtek. Szombat, vasárnap, hétfőn nem volt székletem így hétfőtől elkezdtem inni a stadalaxot és levolacot, de nem sikerült tőle wc-re menni, csak az aranyerem jött le. Így hétfőn reparon kúp és kenőcsöt is elkezdtem hasznàlni. Keddtől iszom a dulcosoftot is(ezeket mind az orvosom javaslatára)kedden nagy nehezen hasmenéssel lett székletem. Azt mondták nekem, hogy folytassam a dulcosoft ivàsàt. Iszom is, de tegnap sem lett tőle székletem se ma. Hìvtam az orvost, aki tamarin lekvàrt mondott, hogy vegyek ill. Glicerines kúpot. Kérdésem mivan akkor, ha nem indul meg ezektōl sem? Meddig várjak? Ugye holnap már péntek, hétvégén az orvosom sincs. Mit tehetek még az èrdekèben, hogy valami történjen? Mi lehet az oka, hogy nem akar beindulni a bélműködésem?nov. 7. 16:01
11/15 A kérdező kommentje:
Hétfőn, kedden egésznap hányingerem volt. Hőemelkedésem is volt, voltam ügyeletem is azt mondták vírus. Szóvql nem q legjobb napjaimon vagyok sajnos tùl:/ akkor ma használjam a glicerines kúpot vagy ne?
nov. 7. 17:49
12/15 anonim válasza:
És mennyi széklettel lennél elégedett? Nem nagyon értelek, kedden volt szekleted, ma csütörtök van. Gyakorlatilag semmit nem eszel, az lenne a fura ha naponta lenne szekleted.
13/15 anonim válasza:
Akkor fog helyreállni ha normálisan kezdesz el táplálkozni.
Amíg koplalsz addig nincs minek kijönni.
Ez logika. Ha nem megy be, nincs minek kijönnie.
14/15 anonim válasza:
Nekem Hunyadi János keserű víz vált be.
15/15 anonim válasza:
Nekem is nehéz volt császár után mire sikerült... útifű maghéjat ittam.
Napi 5x étkeztem (tej miatt is) próbáltam rostokban gazdag dolgokat, fehérje, tejtermék... szilva lekvár.
Nem emlékszem mennyi idő telt el..de borzasztó kellemetlen volt.
Szerintem ne tömd magad hashajtóval.. elhiszem hogy nincs étvágyad de próbálj meg úgy étkezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!