Szombathelyi szülészettel kapcsolatos tapasztalatok?
Ismerősöm tesójánál rohadtul erőltették a farfekvéses megszülését, nagyon sokat kínlódott, volt is vmi kis gond a babánál emiatt.
Engem csak háton engedtek szülni. Kérdeztem is a szülészorvost, szülésznőt, miért így kell, mikor csúszik az ember lába. Nem értették, miért hogy akarok? Mondtam, hogy de miért nincs legalább vmi rohadt támaszték, egy támla vagy vmi, ami masszív merőlegesen az ággyal, amin az az ember megtámaszkodik lábbal. Hiába fogták hárman a lábam, sz*rt sem ért, csúsztam összevissza azon a szar ágyon kitoláskor.
Akkor tudtam megszülni a fiam, amikor magamnak fogtam a lábam.
Császár műtétnél tudtommal nem lehet bent az apa, de így ő kapja meg elsőnek a babát bőrkontaktra.
Valószínűleg az, hogy számtalan ajánlás ellenére mégis erőltette valaki, hogy természetes úton szülessen...
Nem véletlenül nem hagyják sok helyen, meg nem véletlenül nem fordigatják őket nagyon....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!