Szüléshez a kórházba bőröndbe vagy nagyobb sporttáskába pakoljak?
Kétszer szültem mind e kettönél egy nagy gurulós sport táskába pakoltam azokat amik a bent tartózkodásra kellettek és egy kisebb sport táskába azt ami a szülőszobára kellett. Praktikus ha külön vannak ezek a dolgok mert akkor nem a nagy táskába kell kotorászni. Illetve nekem mind a kettő szülésem után a szülésznő vette ki a táskából a betétet és a bugyit is.
Többször voltam gyerekkel kórházba soha senki nem szólt azért mert nem fért be a táska a szekrénybe. Annyi a lényeg hogy ne legyen útba az orvosoknak akik mennek majd vizitre.
Illetve nálunk is van ilyen szoba lehetőség nálunk úgy működik hogy szólni kell szülésnél hogy azt a szobát szeretné az ember és ha szabad akkor oda visznek egyből szülés után ott is csak ez a lényeg hogy ne legyen útba. Én személy szerint mindig az ablak alá pakoltam a táskáimat az volt a legtávolabb a bejárattól illetve minden elötte volt ágy, gyereknek "ágy" pelenkázó így ott senkit nem zavart hogy ott van.
Gurulósat javasolnám én is, 1 és a többiek leírták az okokat.
Valaki írta a kevés cuccot: én pont az ellenkezőjét erősítem meg. Én csak egy kis párnát vittem, bár olvastam sokan javasolják a plusz szoptatós parnakat, szobatarsam is hozott mindent. Hat az első éjszaka már megbántam, írót kényelmetlenek a kórházi àgyak… kb semmit nem tudtam aludni, szoptatni is nehezebb, nem tudtam neki támaszkodni a hátammal se rendesen…
Szóval behozattam másnap a férjemmel azt is, sokkal jobb volt.
És még egy dolog: első babáskéntsokat valójában segít, ha van bent szobatársad, és nem egyedül leszel bent… nekem is sokat segített végül, hogy volt szobatárs, ráadásul 2. Babával és tudtam tőle kérdezni. Tanácsokat adott…
Pedig az ő babája vagy 4x annyit sírt ám mint az enyém, de az enyém aztán aludt mint a bunda, nem ezekre kelt fel általában. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!