Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jégzselével tapasztalat?

Jégzselével tapasztalat?

Figyelt kérdés

Szemezek a jégzselével aki használta mi a véleménye róla?

Illetve egyenlőre fogalmam sincs hogy is kell használni?

Értelem szerűen a gáthoz kell rakni szülés után de döl a vér szülés után szóval tiszta vér lenne. Gondolom akkor mosogatni kellene. Ágyba fekve használtátok csak egy bugyiba vagy hogyan?

aug. 31. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Fehérneműn kívülre kell tenni értelemszerűen. A nagyon hideg/jeges zselépárna még fagyási sérülést is okozhatna, ha pusztán a bőrrel érintkezne.
aug. 31. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Adnak hozzá 12 db kis zsákot, amit ki lehet dobni vagy ki lehet mosni is, de amúgy igen, mosogatni kell használat után. Használat előtt fagyasztóba kell rakni, de nem olyan alakúra fog fagyni, mint a popód, szóval járni nem nagyon lehet vele csak feküdni. A rendes betét tetejére raktam. Talán 2x használtam, mert ahogy írtam feküdni lehet vele, járás közben kényelmetlen és kB 10 perc a hatása, annyi amíg kiolvad.

Az első nem tudom hogy gondolja fehérnemű kívülre... A szülés utáni betéten keresztül semmi hatása nem lenne...

Nekem inkább a varázsmogyoró ha vált be. Azt a betét tetejére kell fújni és nagyon jó érzés volt...

Meg betét nélkül lenni. Egy eldobható pelenkázóalátetét magam alá raktam, egy szál lepedő el betakartam magam és úgy feküdtem. Az volt a legjobb.

aug. 31. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:

*varázsmogyoró hab

[link]

aug. 31. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam pár olyat, ami eldobhatós, arra rá volt írva, hogy nedvszívó is, tehát behajítottam a felnőtt pelenkába. Nem tudom, hogy máshogy kellett volna használni, én azzal feküdtem le aludni általában, hogy ne sajogjon. De igazából nélkülözhető, lehet venni hűsítő aloe sprayket is, hasonló funkciójuk van. Pár nap után meg amúgy sincs már rá szükséged, nagyon max 1 hét, aztán a komolyabb gátseb is regenerálódni kezd. Ha akarod vehetsz, de szerintem nem fontos.
aug. 31. 10:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
aug. 31. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vettem, de nem használtam, egyszerűen nem volt alkalom. Viszont négy hónapos volt a lányunk, mikor a férjemnek műtötték az aranyerét, és ő használta a műtét utáni napokban, azt mondta, megváltás :D adnak hozzá egy mosható párnázott tasakot.
aug. 31. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem vettem, de a tipikus sérülésekre használható hűthető és melegíthető zselé párnából van itthon több is, gondoltam majd ha jól esik, akkor bevetem azt. Őszintén szólva nekem abszolút nem esett jól. Egyszer próbáltam, nem volt jó érzés, hagytam. Nekem a varázsmogyoró hab sem volt jó érzés, bizsergette a gátsebem. A sima hidegvizes lelögybölés volt a legjobb. Szóval azért ne költs erre előre túl sokat, nem tudhatod neked mi válik be! :)

Egyébként azért nincs olyan brutál undi vérzés, hogy ne lehetne pár percig fekve akár egy törlőpapírba csavarba a sebedhez tenni a zselés cuccot, utána elmosogatod, fertőtleníted, kész. Tegyél a feneked alá egy eldobható pelenkázó alátétet, picit odatartod a gátsebedre a jégzselét, pár perc és ennyi elég is. :)

aug. 31. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!