Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki be tudja linkelni az...

Valaki be tudja linkelni az oldalt, ahol meg lehet nézni a kórházakról a mostani tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

júl. 30. 08:03
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha kiíród az adott kórházat ahol szülnél, lehet sokan itt is tudnak mondani neked tapasztalatokat.
júl. 30. 08:35
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

Amúgy az oldal.

Egy másik kérdésben kiírom. Mert kicsit hosszabb leírni. Köszönöm a segítséget!

júl. 30. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Ilyen is van:

[link]

júl. 30. 13:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Már csak azt kellene eldöntenem, hogy hol szüljek :D
júl. 30. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Otthon 😁
júl. 30. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
4es, mivel csak a körzetesben vagy magánban szülhetsz olyan sok választásod nincs :-D
júl. 30. 18:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát sote 2höz tartozom, de sote 1ben is szülhetek az orvosom miatt. Az elsőt pedig a Jáhnban szültem így ott is fogadnának. Ezért nem tudok dönteni.

Félek a természetes szüléstől, császár lett az első indítás után. Következő kérdésben amúgy leírtam mi volt. Természetessel próbálkoznék de csak ha nincs oxi és van fájdalomcsillapító, mert valószínűleg nagyon nehezen bírom a fájdalmat plusz rettegek.

júl. 30. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól hogy az elsőt ott szülted nem biztos hogy fogadnának, tekintve mekkora mértékű az emberhiány. Sokszor a körzetesekre is alig van kapacitás.
júl. 30. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem nem fogadtak abban ahol az elsőt szültem. Ezt ne kalkuláld bele, mert már nem így működik.
júl. 30. 20:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csoportban azt írják van fogadás de majd később rákérdezek.
júl. 30. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!