III. Fokú gátszakadás szülésnél (2600g-mal született a babám) Milyenek a tapasztalatok a gyógyulással kapcsolatban milyenek? 3 hónapja szültem székletvisszatartási nehézség volt e valakinek? Mennyi idő alatt gyógyul be a seb? Még mindig érzékeny.
Hát te tönkre mentél kb... Próbálj intim tornázni, ha a székletet nem tudod tartani ott óriási gond van.
De keress fel egy orvost.
Még a Róbert kórház (mostmár TritonLife) oldalán olvastam egy hasonló sztorit, nagyon durva volt és végül műteni kellett, de sokáig senki nem vállalta és sokat szenvedett szegény nő.
Sajnos már nem elérhető a régi oldal, pedig lehet hogy számodra is érdekes lenne.
Mindenképp felkeresnék több magánorvost is, ne nyugodj bele ha az életminőséged romlott és le akarnak rázni.
Voltam a 6 hetes kontrollon ott mindent rendben találtak. Azt mondták több hónap a gyógyulás és legyek türelmes.
Írtak fel műtét utáni gélt.
Nem használ semmi úgy érzem.
Megyek most majd magánorvoshoz.
Csak tapasztalatokat nem láttam sehol..
1 eve szultem, hasonloan. A sebeim begyogyultak, kb 5-6 honap kellett hozza, addig szurt, huzodott, de az inkontinenciam megmaradt. Vartam eddig, mert folyamatosan tornazom es nagyon sokat segitett, eleg melyrol indultam az elejen,ahhoz kepest jobb, de sajnos ezen a ponton nem eleg.
Neha faj is a hasam es idegentest erzetem van a huvelyemben, szerintem van valamilyen sullyedesem, habar sima nogyogyasznal 2x is jartam az 1 ev alatt, o problemat nem latott, turelemre intett.
De most celzottan kismedencei vizsgalatra megyek, hatha az mas lesz…
De azért megéri szülni, mi?
Na ezért kértem progcsászárt, kétszer. Sokkal jobb egy műtéti heget kezelni, amit 2 hét után nem is érzel, mint bekakálni-behugyozni bárhol, bármikor családi programon stb.
Nagyon kedves vagy 6-os.
Nem mindenkinek van lehetosege csak ugy csaszart kerni, tolunk speciel 240 kilometerre van a legkozelebbi magankorhaz🤷♀️Megoldhatatlan lett volna, csak nekem van jogsim, ferjemnek nincs, meg ha valahogy el is juttatom magunkat, hazafele hogy a francba vezessek friss muteti heggel.
Na meg elore nem is tudja az ember, hogy hogy sikerul szules, azert nem mindenkinek ilyen.
De mondok jobbat. Masodikat is fogunk vallalni, amint lehet, ennek ellenere is 🤷♀️
Igen nyílván nem tudtam előre mi fog történni de igen ha tudnám, hogy így járok is újra csinálnám a kislányom mindent megér.
Visszatérve nekem a szex nem fáj a gát sem mivel a végbélnyílásig szakadtam az érzékeny de az sem fáj. A székletvisszatartással van bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!