A gátszákadás varrása mennyi idő után gyógyul be?
Egy hét alatt biztos hogy nem gyógyul még be.
A teljes regenerációhoz 6 hétre van szükség.
Első szülésem után jópár hét, pedig már 3. nap kiszedte a varratot, de minden nap ugy fájt, hogy sírtam kínomban.
Második szülés után csak szúrt egy kicsit. 4.nap szedtek varratot, utána már futkostam.
Egyébkébt van a belső varrat, ami felszívódik és van a külső, ami pár öltéy ezt szedik ki.
2 helyen vágtak, 2 helyen repedtem. Hiába gátizomtornáztam, masszázs 36. Hétől, óriásbébim született. Uszógumit kaptam, azon ültem, sokat segített. Egy hét után eltelt egy nap, h "elfelejtettem" ráülni az úszógumira, uh igazából javult. Varrat nekem is felszívódó, de azért felvágta a 3. Nap h ne feszüljõn. Körömvirággal kenem.
Én bőgtem az első 4 nap, pisi, kaki jött, mint egy maminak, semmi tartás nem volt, de ez is elmúlt az 5. Nap.
A húst én is látam, de javul a helyzet, gyógyul. 2 hete szültem, az első 5-8 nap nehéz, amint éreztem a javulást, könnyebb volt viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!