Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulesutan gatseb mikor...

Szulesutan gatseb mikor gyogyul be vagy kb mikorra huzodik ossze odalennt? 7hete szultem

Figyelt kérdés
7heteszultem,7.ho 20ra kaptam idopontot.Eleggsok varratom lett, 5150 62cmel szultem szoval sajnos repedtem rendesen..mikor megnezem tukorrel latom meg elegge nyilt vagyok pedig lassan jolenne szexualis eletet elni mert terhesseg alatt sem eltunk...eshath emberekbol vagyunk ugyebar..

2015. jún. 2. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Húha...nem irigyellek. Nekem a gátsebem kb. 4-5 cm-es volt, és én kb. 5 hétig véreztem. Izgatottan vártuk a 6hetes kontrollt, hogy a doki "rámondja az áment" a szexre. :-) Én ezután még 2-3 hétig éreztem hogy "húzódik".

Esetedben biztosan még pár hétnek el kell telnie. Viszont lehet hogy hamarabb is visszamehetnél a nőgyógyászhoz, hogy azért nézzen rá.

Türelem, kitartás! :-)

2015. jún. 2. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem mertem addig szexuális életet élni, mig a doki a kontroll vizsgálaton áldását nem adta rá. Én a 8. hét letelte után mentem vissza, akkora volt időpontom.

Gratulálok a nagy babához! :) Ekkora súllyal megszülted simán? Szép teljesitmény, gondolom, hogy nem 1-2 varratod van...én megvárnám a vizsgálatot a helyedben, de a döntés a Tiéd. :)

Nekem miután kiperegtek a belső varratok már sokkal jobb volt, elmúlt a fájdalom.

2015. jún. 2. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Az igen! :D Az én 3600 grammos gyerekem szanaszét szaggatott odalent! Nekem 1 hétig fájt, első szex 6 hét után volt (borzalmas volt, és nagyon tágnak éreztem magam), aztán persze idővel visszaállt minden! Szóval nyugi, óvatosan próbálkozzatok, és jobb lesz minden.
2015. jún. 2. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi.Enis erzem a huzodast :( de erre kaptam idopontot amugy amit kuvarunk mer amugyis felek a szextol:/:( foleg h nemakarok ujra babat most...es azis bennem van azis h szett ne repedjek ah..szoval para vok :/:D
2015. jún. 2. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!