Szulesutan gatseb mikor gyogyul be vagy kb mikorra huzodik ossze odalennt? 7hete szultem
Húha...nem irigyellek. Nekem a gátsebem kb. 4-5 cm-es volt, és én kb. 5 hétig véreztem. Izgatottan vártuk a 6hetes kontrollt, hogy a doki "rámondja az áment" a szexre. :-) Én ezután még 2-3 hétig éreztem hogy "húzódik".
Esetedben biztosan még pár hétnek el kell telnie. Viszont lehet hogy hamarabb is visszamehetnél a nőgyógyászhoz, hogy azért nézzen rá.
Türelem, kitartás! :-)
Én nem mertem addig szexuális életet élni, mig a doki a kontroll vizsgálaton áldását nem adta rá. Én a 8. hét letelte után mentem vissza, akkora volt időpontom.
Gratulálok a nagy babához! :) Ekkora súllyal megszülted simán? Szép teljesitmény, gondolom, hogy nem 1-2 varratod van...én megvárnám a vizsgálatot a helyedben, de a döntés a Tiéd. :)
Nekem miután kiperegtek a belső varratok már sokkal jobb volt, elmúlt a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!