Hogy oldjak meg a terhes kismamak odalennt a szortelenitest?
Figyelt kérdés
Ilyenkor a szortelenites is jobban faj? illetve hanyadik honapig tudjatok "kezelni" az intim reszeket?2010. febr. 22. 15:54
1/21 anonim válasza:
Az 5. hónap után már nem láttam semmit, és el se nagyon érem ezeket a részeket. Én betanítottam a férjemet, hogyan borotváljon meg. Ő jobban félt tőle először, mint én. :-)
2/21 anonim válasza:
Szia!Én még szülni is úgy mentem,hogy leborotváltam magam itthon!Nem okozott gondot,igaz nem volt"Óriási" a pocakom!
3/21 anonim válasza:
én megoldom mai napig vakon leborotválom érzésre és holnapra vagyok kiírva.párom nem vállalta ugyh kénytelen voltam magam megcsinálni.sőtt még a lábujjkörmömet is magam vágom:)még jó h azt nem kell olyan sűrűn mert az nehezebben megy...
4/21 anonim válasza:
A férjem csinálta, nálunk is ő jobban félt mint én, nem is lett olyan tökéletes, de nem is az számít...
5/21 anonim válasza:
Én végig magamnak borotváltam. Aki már rutinos annak nem jelent gondot, hogy nem látja a cunáját. Utána megnéztem tükör segítségével és ha még maradt valami korrigáltam.
6/21 anonim válasza:
Nekem kozmetikus csinálta én nem mertem :-D
7/21 anonim válasza:
Nekem is a férjem csinálja, már nagyon rutinos! :o)
38 hetes kismama
8/21 anonim válasza:
Én magamnak csinálom, ráadásul epilálom tükörrel. Ezt nem bízom a férjemre, mert akkor nagyon fájna de a borotvát nem szeretem. Elég sokáig tart már ekkora pocakkal, de kibírom.
38 hetes vagyok.
9/21 anonim válasza:
Amíg láttam, akkor úgy, aztán tükörrel, vagy kitapintással.
10/21 anonim válasza:
előző
Én szülés előtti napon szépen leszedtem itthon a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!