Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy oldjak meg a terhes...

Hogy oldjak meg a terhes kismamak odalennt a szortelenitest?

Figyelt kérdés
Ilyenkor a szortelenites is jobban faj? illetve hanyadik honapig tudjatok "kezelni" az intim reszeket?
2010. febr. 22. 15:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

Elég hamar nem értem el, a gerincemmel is gond van, nem bírok hajolni, így férjem oldja meg, bár nehéz rávenni,mert ritkán szánja rá magát, akkor meg már akkora a szőr, hogy nehéz vágni. De ő sokkal profibban megcsinálja, mint én.

Én se annyira mazohista, se annyira önző nem vagyok, hogy tükör felett görnyedjek-egysezr próbáltam ,nem jött be...

2010. febr. 22. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
40 hetesen is magam szőrtelenítettem. Nem bíznám a férjemre.:)
2010. febr. 22. 21:25
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem,ha eddig nem csupaszítottad magad,akkor most sem kell.Fazonírozz és vágj a hosszából géppel.Amúgy is higiénikusabb,ha van egy rövid kis szőr,ami megvéd a fertőzésektől.
2010. febr. 22. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Én akkor "szoktam" rá a kozmetikusra... :)

Kényelmesebb és tartósabb is.

2010. febr. 22. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

A 7. és 8. hónapban kozmetikussal gyantáztattam.

Az utolsó hónapban meg a férjem borotvált, szebb lett, mintha én csináltam volna. Tovább is tartott. Mármint a borotválás :-)

Vakon én nem tudtam megcsinálni magamnak.

2010. febr. 23. 06:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát ami azt ileti apa boldogan bevállalta...

És édes kis fazont varázsolt.. amúgy nem pocisan is meg szoktam kérni rá.. amolyan házi kozmetikus..

nem mintha nekem nem menne csak mit erőlködjek tükörrel meg anélkül..aztán a szőrtelenítés-fürdés után még szemügyre szokta venni a művét:)

2010. febr. 23. 08:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Mindig is teljesen, mindehol leborotváltam, így nem volt kérdés, hogy ezt pocakosan is valahogy meg "kell" oldanom, mert én így érzem magam jól és kényelmesen. Úgyhogy amikor már nagy lett a pocim, vettem egy olyan tükröt, aminek van kitámasztója és az egyik oldala nagyít is. A kád szélére teszem a tükröt, beállítom, h lássam a célterületet, bekenem magam borotvazselésvel és hajrá! Nem egy ördöngős dolog és egyáltalán nem kell görnyedni, szenvedni, mert ha a kád szélére, a tükör mellé felrakod hol az egyik, hol a másik lábad, akkor tökéletesen látsz és elérsz minden pontot. És még egy praktikus ötlet: a tükör mellé készíts oda egy kis tálkában meleg vízet is - ebben könnyen leöblítheted a borotvát közben. Így aztán tényleg nem kell görnyedni, nyújtózni a csaphoz sem.
2010. febr. 23. 10:20
 18/21 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek! arra nem valaszoltatok, hogy a gyanta ilyenkor jobban faj?:) en biztos nem mernem a paromra bizni...engem zavarna hogy odalennt matat, kenyelmetlenul ereznem magam, ugyanis a szortelenites nekem abszolut pasimentes muvelet, de minden elismeresem azoknak akik a ferjukre bizzak:)
2010. febr. 23. 13:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Teljesen rendbe tettem magam a kiírt időpontra és a kórházban is csak annyit mondtak, hogy ezzel semmi dolgunk sincs. Egyébként terhességem alatt tükröt használtam. Bevált!:)
2010. febr. 24. 08:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem! Nem fáj jobban a gyanta! Én inkább ahhoz kötném ,hogy néha jobban fáj(olyankor is ha nem vagy terhes),amikor fáradtabb,nyűgösebb vagyok... Olyankor rosszabbul viselem :)
2010. febr. 26. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!