Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik mostanában születek...

Akik mostanában születek Gyulán vagy Békéscsabán, milyenek voltak a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013-ban Békéscsabán szültem,akkor nem volt semmi gond. Viszont a sógornőmnek rossz tapasztalatai voltak. Ő 2022-ben szült Békéscsabán. Kinek milyen tapasztalata volt?
júl. 11. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha Gyulára tartozol nem hinném hogy szülhetsz Békéscsabán
júl. 11. 04:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Gyulához tartoztam, és Békéscsabán szültem, mert akkoriban rengetegen panaszkodtak, hogy mennyire rossz Gyulán a szülészet. Azóta eltelt 11 év, és kíváncsi lennék a véleményekre, hogy változott e a helyzet Gyulán.
júl. 11. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly szeptemberben szültem Csabán, nincs rossz tapasztalatom. Kedves volt mindenki.
júl. 11. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer szültem Csabán(2014.08. és 2020.12 hó)

Először egy ritka bunkó szülésznőt sikerült ki fogni, de 20-ban annak az ellenkezőjét.

júl. 15. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csabán fogok szülni :) a kisfiamat is csabán szültem, de 2013 óta sok minden változott, ezt észre is vettem. Kicsit macerás volt, de vegülis annyit kellett tenni,hogy terhesgondozáson kérni kellett befogadó nyilatkozatot. Azelőtt nekünk nem kellett ilyen😄😄😄 Meg is kaptam,hogy 11 év az 11 év kismama😆 először tájékozódni kell. Nem akartam mondani,hogy azt tettem😄
aug. 3. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!