Kisnövésűként terhesség, szülés?
Ismerős nagyon aggódik.
145cm, a férje 210, és emiatt nagyon tart a baba méretétől.
Mindössze 20 hetes, de az orvosuk szerint is már akkora a hasa, hogy elmenne egy 35-38. hétben járó kismamának.
Elöző férje csak 160cm volt, de vele is hozzájuk képest nagy gyerkőcük lett, de ott nyakratekeredett köldökzsinór miatt császározták. Most viszont az orvosa sem ajánlja, és ő se szeretne császárt, mert az előzőnél elég súlyos komplokációk adódtak.
Más hasonó tapasztalattal, esettel?
A szülés így milyen volt, Mit tudtatok kezdeni ekkora hassal? Normális, h akkora neki, h már a 20. héten alig tud felállni?
150 centi vagyok, a kisfiam 4 kilo es 54 centivel szuletett.
A terhesseg volt nagyon nehez igazabol, mert iszonyatosan nagy hasam volt, zavart mindenhogy. Nehezen mozogtam, mindenem fajt es alig vartam mar a veget. Strias lettem es nagyon megnyult a bor a hasamon, nyilvan ez genetika is, de a nagy baba is ratett egy lapattal gondolom en, elotte vekony voltam, illetve most is, csak a hasam nem szep.
Szules az meglepoen siman ment, tagultam, termeszetes uton szuletett, minden rendben volt. Nyilvan fajt, kegyetlenul, de ez nagyreszt mindenkinek ilyen.
A női test csodás ám. Legnagyobb százalékban pont akkora babát "nevel", amekkorát a nő megtud szülni (persze vannak kivételek, de akkor meg ott a császár).
Van a baráti társaságunkban egy ekkorka nő, simán kihordta és megszülte természetes úton a kisfiukat. Ráadásul akkora babának adott életet, mint én kétszer is, aki 171 cm vagyok és sokkal szélesebb a csípőm. A férjem 196 cm és 110 kg. Ugyanakkor ő is pici újszülött volt.
Nem múlik ezen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!