Érezte már valaki úgy hogy annyira traumatikus volt a szülés vagy az utána következő időszak hogy úgy döntött nem vállal több gyereket?
Sokminden volt. Nehéz terhesség + szülés, aztán hasfájós, refluxos, tejfehérje allergiás, meg amúgy is többemberes, alig aludt nappal pici babaként is. 3 éves koráig azt mondtam biztosan nem lesz több baba, de ezután sem akartam rögtön.
6 év korkülönbséggel született második baba.
Az elején még mindenki azt mondja soha többet. Aztán szép lassan változik, van akinél 4 hónap után, van akinél csak 5 év után jön el az a pont amire elhalványodik annyira az emlék hogy még egyszer belevágjon.
Akinek nem lesz második azt szerintem nem csak a szülés tántorítja el, vagy az utána következő 1-2 hónap, hanem sok más ok együttese.
Igen én a második után érzem úgy. Az elsőnél semmi baj nem volt, császároztak, mert faros volt.
A másodiknál sürgősségi császárom volt. Ott derűlt ki, hogy a belső hegem szétvált. Éreztem hasfájást elég gyakran, de azt mondták ez normális a hegem rendben van. Hát nem így lett. Nem lesz harmadik az biztos.
Igen. 2 hónapig konstans bőgtem, 6-8 hónapos koráig pedig brutál szorongtam. Aztán valahogy elcsitultak a hullámok és megszépült az egész.
Amikor a második gyerkőccel várandós lettem, megint elkapott a folytogató szorongás és pánikolni kezdtem. Az, amit azt hittem lezártam, megérkezni látszott újra, ígyhát szakemberhez fordultam. Már két beszélgetés (perinatális tanácsadó) helyretett annyira, hogy mostmár nem pánikolok, amint eszembe jut, hogy hamarosan szülök megint és elkezdtem elhinni, hogy menni fog ez. Mármint nem csak a szülés, hanem a két gyerekes lét is.
15 hós a fiam
Császároztak
Nem volt nagy komplikáció közben
De a gyermekágy nekem rémálom volt...
Rádaás képp egy nagyon durván mozgékony és nehezen kezelhető gyerekem van
Soha többet nem szülök.
Bele gondolni is hátborzongató hogy ezt újrakezdjem
Utolsó ugyan így voltam...féltem szexelni nehogy terhes legyek... ahh hogy miket kell át élni egy nőnek..
És az emberek többsége nem megért,hanem elítél ha mersz panaszkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!