Lehetséges hogy indul a szülès?
Én mérném. 40+3-ra szültem, 35 héttől voltak jóslóim, keményedtem iszonyat mindentől is, frontoknál meg aztán főleg, de mindig elmúlt. Pedig minden nap úgy voltam, hogy ma tuti. Nekem aznap a nyákdugóm elment, majd menstruációs enyhe görcsökkel indult aznap este, én elkezdtem mérni, mert olyan furcsán rendszeresnek tűnt, 10 percenként jött. Majd 40 perc múlva elfolyt a magzatvíz is. Ami miatt még mértem az az, hogy nekem érzésre teljesen máshogy fájt. Volt olyan jóslóm, hogy az brutális volt, állni alig bírtam, itt viszont más érzés volt, valahogy éreztem, hogy ez bizony más lesz, máshogy fájt, még mondtam is a férjemnek, hogy érzem, hogy ebből ma éjszaka lesz valami.
Figyelgesd, lehet csak jósló is, de nem lehet tudni. Kitartást!
Nekem az első baba indítva lett, úgyhogy a másodiknál ugyanúgy vakon voltam, hogy mikor kellene bemennem. Nekem előző nap ment el a nyákdugó zuhanyzásnál, aztán este 10-felé kicsit fájdogált a derekam. Rugóztam a labdán, picit jobb volt úgy. Lefeküdtünk aludni, de nem tudtam elaludni a visszatérő görcsöktől, kb 3x zuhanyoztam, nem múlt el. Mérni mértem, de hol 10, hol 3 perces összevisszaság volt. Aztán jött egy, ami nem akart elmúlni, akkor ébresztettem a férjem és mentünk be, hajnali 2-kor. Megvizsgáltak, már 4 ujjnyira kitágultam, fél 8-kor megszületett. :)
Ha kétségeid vannak, inkább menj be, legfeljebb volt egy felesleges utad.
Mi újság kérdező?
Én mérném a helyedben, nem tesz semmit ha látod, hogy van e rendszer benne.
Nyákdugó az csak egy dolog. Hetekkel korábban is távozhat.
Menj be a kórházba és nézesd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!