Mitől indul meg előbb a szülés ha?
Figyelt kérdés
Ha minden rendben van amúgy a terhességgel. Jo a méhlepény , zárt a méhszáj , jo a vérnyomás ,stb . Szóval ha nincs olyan tényező ami miatt azt mondjuk , hogy ezért ..... mitől indulhat meg megis a kiírt időpont előtt hetekkel? Például a 35.héten2018. febr. 11. 10:12
1/9 anonim válasza:
Elvileg semmitől, ha csak nem éri durva külső behatás.
2/9 anonim válasza:
Ki tudja.. nekem is volt szülésvisszatartásom 32 hetesen. Még csak fertőzésem se volt, nem is idegeskedtem mindenen, minden rendben volt, a méhlepény 38 hetesen lett 2-es fokú, sőt, 39+5 hetesen indult csak meg a szülés megint.
4/9 anonim válasza:
Esetleg gyenge méhszáj vagy vmilyen nagy hormoningadozás. Rossz cukor, stressz stb
5/9 anonim válasza:
A 35 hét korai, de a 37 már nem, mégis 3 héttel a kiírt előtt van. Időjárás, front, hóesés, légnyomás, telihold mind befolyásolja.
36 hkm
6/9 anonim válasza:
3x is a 34.héten szültem. Semmi oka nem volt, vagyis nem találtak rá magyarázatot! Max enyhe fertőzés lehetett. Lepény jó volt,vérnyomás jó volt,cukor jó volt. Méhszáj nem nyílt korábban. Csak aznap rögtön...
7/9 anonim válasza:
Egészséges terhességnél nem fog idő előtt megindulni, csak mikor eljön az ideje. Ha korábban indul akkor van oka is. Nem feltétlen a babával, lehet, hogy a kismamával van gond. Ahogy előttem fel lett sorolva bármi okozhatja.
8/9 anonim válasza:
Endokrin problémák, véralvadási problémák, korai lepény öregedés, gyenge kötőszövetek, fokozott görcskészség- elégtelen tokolízis, fertőzés, alkohol, dohányzás, rendszeresen sok kávé, korábbi méhet, méhnyakat érintő műtétek
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves ,,6,, os! És minden rendben volt a szüléseknél? Mikor mehettek haza szülés után a babák ?
2018. febr. 11. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!