Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől indul meg előbb a...

Mitől indul meg előbb a szülés ha?

Figyelt kérdés
Ha minden rendben van amúgy a terhességgel. Jo a méhlepény , zárt a méhszáj , jo a vérnyomás ,stb . Szóval ha nincs olyan tényező ami miatt azt mondjuk , hogy ezért ..... mitől indulhat meg megis a kiírt időpont előtt hetekkel? Például a 35.héten
2018. febr. 11. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Elvileg semmitől, ha csak nem éri durva külső behatás.
2018. febr. 11. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ki tudja.. nekem is volt szülésvisszatartásom 32 hetesen. Még csak fertőzésem se volt, nem is idegeskedtem mindenen, minden rendben volt, a méhlepény 38 hetesen lett 2-es fokú, sőt, 39+5 hetesen indult csak meg a szülés megint.
2018. febr. 11. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Felszálló fertőzés.
2018. febr. 11. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg gyenge méhszáj vagy vmilyen nagy hormoningadozás. Rossz cukor, stressz stb
2018. febr. 11. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

A 35 hét korai, de a 37 már nem, mégis 3 héttel a kiírt előtt van. Időjárás, front, hóesés, légnyomás, telihold mind befolyásolja.

36 hkm

2018. febr. 11. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
3x is a 34.héten szültem. Semmi oka nem volt, vagyis nem találtak rá magyarázatot! Max enyhe fertőzés lehetett. Lepény jó volt,vérnyomás jó volt,cukor jó volt. Méhszáj nem nyílt korábban. Csak aznap rögtön...
2018. febr. 11. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Egészséges terhességnél nem fog idő előtt megindulni, csak mikor eljön az ideje. Ha korábban indul akkor van oka is. Nem feltétlen a babával, lehet, hogy a kismamával van gond. Ahogy előttem fel lett sorolva bármi okozhatja.
2018. febr. 11. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Endokrin problémák, véralvadási problémák, korai lepény öregedés, gyenge kötőszövetek, fokozott görcskészség- elégtelen tokolízis, fertőzés, alkohol, dohányzás, rendszeresen sok kávé, korábbi méhet, méhnyakat érintő műtétek
2018. febr. 11. 14:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves ,,6,, os! És minden rendben volt a szüléseknél? Mikor mehettek haza szülés után a babák ?
2018. febr. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!