Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges hogy indul a szülès?

Lehetséges hogy indul a szülès?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 36+4 napos vagyok. Rengeteg jóslóm volt az elmúlt hetekben. Szombaton elment a nyákdugó. Kb 2 órája kezdődött fájás, menstruáció szerű, elmúlik-visszajön, derekam is fáj. Feküdtem, sètáltam, ültem, zuhanyoztam is. De folytatódik, mèrni nem mèrtem. Van egy olyan gyanúm hogy ez megint jósló. De most nem folyamatosan fáj.

júl. 29. 20:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
A nyákdugó nekem egy héttel szülés előtt jött ki majd utána folyamatosan, minden nap valamennyi.
júl. 30. 08:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, tudom ki jöhet kèt hèttel korábban is, csak most az a helyzet hogy társul hozzá fájás. De nem bírok szaladgálni minden fajással, férjem dolgozik, itt a kisfiam, igy vagyok vele hogy nem riasztok addig senkit mèg nem komoly.
júl. 30. 09:25
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Te magad se tudod eldönteni, hogy komoly vagy nem, ezért született meg a kérdés. Lehet több ujjnyira kivagy tágúlva, de lehet, hogy nem. Ezt orvos tudja megnézni. A fájások mindenkinél mást jelentenek.
júl. 30. 10:01
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha zuhanyzásra nem múlik el, akkor az nem jósló.Amit nyákdugó ak gondolsz,az pedig lehet már tágulási vérzés is.Menj be,mert fertőzés veszély is fennállhat.Az én 3.babám úgy született,hogy abszolút kibírható fájásaim voltak végig.Azért mentem be,mert a magzatvíz elkezdett szivárogni,addigra teljesen ki voltam már tágulva ezektől a semmilyen fájásoktól,és amint megvizsgáltak a burok teljesen megrepedt,és azonnal toló fájásaim lettek.Kórházba érkezéstől számítva 18 perc múlva megvolt a kislányom.Ha a víz nem kezd szivárogni, akkor itthon szülök,mert egyáltalán nem hasonlított az első 2 szülés fájdalmaihoz amit akkor éreztem.Én is azt gondoltam, hogy ez nem lehet még az,nem is fáj annyira,nem is olyan.
júl. 30. 10:44
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Na van valami fejlemény?
júl. 31. 10:00
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Én csak annyit mondok, hogy a vajúdásból annyit vettem, hogy fájdogál kicsit a derekam. Végigtoltam a napot, meg dolgoztam, boltokba rohangáltam. Este 10-kor elfolyt a magzatvizem, utána is csak enyhe görcs volt, rosszabbakat menstruálok. Éjfélkor meg meglett a fiam. Ekkor voltam 35+5 hetes.

(Reggel az NST-ről plafon fájásokkal engedtek haza "véletlenül"...)

júl. 31. 10:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Tegnap reggeltől egész késő délutánig volt. Egyszer csak abba maradt. Este ujra kezdte, 3 órát kb, megint abba maradt. Alvas közben 2x-3x èbredtem görcsre. De semmi más. Ma reggel óta valamit működök, hogy ne figyeljek rá. Majdcsak már meg indul vagy át tèr rendes fájásokra.
júl. 31. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező mi újság ? Elmúltak a fajasok?
júl. 31. 18:04
 19/19 A kérdező kommentje:
El múltak igen, néha fajdogál. Ma jól lehajtottam magam, takaritottam a házat, süttem, főztem, jól kifáradtam. Holnap doki, meglátjuk mit mond
júl. 31. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!