Szülès jele lehet?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok.Kb már egy hete vannak ezek a tünetek. Fáradt, nyűgös, nincs kedvem semmihez, hisztis vagyok mint amikor meg kell hogy jöjjön, nappal tudnák aludni, este nem bírok, hasmenésem van, szoktak lenni görcseim is, pulzusom magas.júl. 16. 12:51
1/10 anonim válasza:
Hat, en ezt inkabb a terhesseg jelenek vennem :D
De nyilvan isten tudja. A nyugalmi allapotban is nagyon magas pulzussal mondjuk foglalkozni kene egyebkent is, szoval ha mar csak emiatt is, de hivd fel az orvosod. Vagy telefonalj be a korhazba, ha az nincs.
2/10 A kérdező kommentje:
Nyugalmi állapotban jó a pulzus.
júl. 16. 13:33
3/10 anonim válasza:
Hőségriadó van. Lassan másfél hete. 35 hetes terhesen én erre tippelnék. Meg amúgy is közel a vége
4/10 anonim válasza:
Szinten 35 hetes vagyok, ugyanezekkel plusz meg nehany problemaval kuszkodom. Nem gondolom, hogy mindjart szulnek, noha mar 3 hete meg akarok, annyira nem birom. Itt a Del-Alfoldon hetek ota kozel 40 fok van napkozben, egy-egy kosza zivatar elofordul, de sokat nem segit a helyzeten.
5/10 anonim válasza:
Énn 33 hétben ugyan így vagyok. Szint úgy dél alföld 40 fok. 🥲 azon csodálkoznék ha nem nyűglődnénk. 🥲
6/10 anonim válasza:
Én is hetek óta így vagyok, holnap töltöm a 38.hetet.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel, èn dèlkeleten, Szerbiában, 40-42 fokok vannak nálunk, ami persze napon mègtöbb, de nem megyek ki, csaj reggel, meg ha nagyon muszáj.Azert kérdezem , mert olvastam, hogy a hasmenès igen jelezheti.
júl. 17. 07:57
8/10 A kérdező kommentje:
Ma már 4x voltam wc-n. De már úgy folyik mint a viz. 😑
júl. 17. 10:10
9/10 anonim válasza:
Gondolom, hogy azóta megszültél Kérdező...?!
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, mèg egyben vagyok
júl. 24. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!