Derék fájdalom, hasmenés,és reggelre bedagadt/vizes láb? Lehet a szülés jele?
Najo,hát persze,kedden lejár a terminem,de van alhasi fájdalom,és alig húzom magam, derék fájás eddig nem volt,és vizesedès sem. Ma nagyon nyugodt a baba is, reménykedhetek hogy ma holnap beindul?
3 terhesség,ilyen még nem volt. 😁
Hasmenésre azt mondjak már a szüles jele.
Kérsezz rá a sürgősségin mit tegyél
Mostanába sok kismama szül utcán meg stb mert nincs idő beérkezni a kórházba mert azt hiszik csak fájdogál :D
Egyenlőre elmúlt.
Hasmenésem volt mindkét szülés előtt.
Ma nagyon nyugodt a baba,olykor kinyomja valahol magát,tehát mocorog,de nem úgy ahogy szokott,reggel óta.
Ugyan ez volt mindkettő szülésem előtt, emlékszem hogy pont este 10h felé kitettem egy anonim csoportba hogy nem mocorog,stb,rá 2 órára elment a nyák dugó 😊♥️
Szurkolok :)
A mocorgás vagy nem mozgás se jelent szerintem semmit mert pl a nővéremnek rendesen discozott a kislánya éppen kivizsgálásra ament és 37.héten már szült
Nálam is mocorgott rendesen Emlékszem, nem győztem nyomkodni a gombot NST-n. Fájás meg semmi nem volt. 3 óra múlva meg a kezembe volt a lányom.
A második lányomnál volt hasmenésem, de napokkal a szülés előtt.
Elsőt 40+4 fiú
Második 39+6 lány
Semmi, egész este görcsöltem,és keményedek,és nagyon lent van.
Tegnap annyira fájt,éjszaka is.
Én tényleg attól félek hogy nem veszem észre mikor menni kell.
Férjem dolgozik 10-ig,két gyerekkel ezt kicsit nehéz,de csinálom ♥️
Remélem hamarosan beindul.
Reggel voltam kórházban, vizsgálaton
3900 saccolta az orvos,mondta hogy ha eléggé tág vagyok,megyek fel szülni,de csak 2 ujnyira vagyok nyitva.
Csütörtökön megyek vissza, indítanak 🙂
Nem tudom mivel jár ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!