Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Derék fájdalom, hasmenés,és...

Derék fájdalom, hasmenés,és reggelre bedagadt/vizes láb? Lehet a szülés jele?

Figyelt kérdés

Najo,hát persze,kedden lejár a terminem,de van alhasi fájdalom,és alig húzom magam, derék fájás eddig nem volt,és vizesedès sem. Ma nagyon nyugodt a baba is, reménykedhetek hogy ma holnap beindul?

3 terhesség,ilyen még nem volt. 😁

2023. szept. 24. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért nem várnak meg, miért akar indítani? De bízunk benne, hogy kijön addig magától. :)

Én ma voltam az első ctg-n, de semmi extra nem volt. Én a jövő hétig ki akarom húzni, mert nekem is hülyén dolgozik a férjem a héten és egyszerűbb lenne az élet, ha a hetet meg kibirna, de remelem aztan nem sokat varat magara, mert egyre jobban rokkanok le, az első ket gyerekkel semmi bajom nem volt. :D

2023. szept. 26. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Fájdalommal :)

De utána pesig boldogsaggal :)

2023. szept. 27. 11:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Azért,mivel mind két gyerekem 4,5 kg érkezett,és félő, hogy most is nagy baba lesz,vagyis ultrahangon nagynak saccolta.
2023. szept. 27. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!