Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet kibirni a kórházban?

Hogy lehet kibirni a kórházban?

Figyelt kérdés
Sziaszok.Szóval, mult szerdán korházba kerültem, másnapra megszületett a kislányom. Tegnap előtt mentünk volna haza, de mivel magas lett neki egy èrtèk igy penteken mentünk volna, tegnap jött egy eredmèny, és kiderült hogy mèg 5 nap, hetfőn kène haza mennünk. Otthon van a 8 èves fiam, meg a fèrjem. Nagyon elegem van a kórházból, tudom hogy a baba egèszsège a fontos, és nem is kèrdès hogy ki e bírom. De akárki hiv vagy ír, vagy eleg ha csak rá gondolok, mar folyik a könnyem, és nem tudom vissza tartani. Mondjatok valami bìztazót, amitől erőre kaphatok, mert nagyon de nagyon lent vagyok mostmár 😔😔

aug. 14. 15:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

Sürgősségi császár, 35+5-re jött a kisfiam. Makkegészséges volt ő is én is. Mehettünk volna haza 2 nap után, mint mindenki más, de a protokoll miatt 5 napot maradni kellett.

Esküszöm rosszabbul éltem meg, mint a császár utáni fájdalmat, vagy azt, hogy egyáltalán nem úgy történ a szülés ahogy elképzeltem (egyedül voltam, mert a férjem külföldön ragadt).

Mikor jöttek látogatók, akkor csak sírni tudtam, hogy haza szeretnék menni a kisfiammal, semmi mást.

Teszem hozzá, nekem kiképzőtábor volt az egész. Felkapcsolt lámpával kellett aludni, 3 óránként hordani mérni a gyerket etetés után, tél volt, nem nyithattunk ablakot, de volt vagy 200 fok, a mi szobánk kis nővérszoba is volt egyben, így egy másodperc nyugalom sem volt, szóval nagyon menni akartam haza. A kicsik folyamatosan velünk voltak, de kivinni nem lehetett őket, így alig lehetett megoldani a családdal találkozást is.

Ettől az erőltetett méréstől, tápszerrel etetéstől akkora stresszben voltam, hogy tejem sem lett. Szoptatni senki sem segített, így többre mentem volna, ha otthon békében megrpóbálunk összehangolódni.

Úgyhogy én megértelek, akármin mentünk át, nekem az volt a legszörnyűbb, hogy nem tudtam a saját megszokott környezetemben a babámra és magamra figyelni

aug. 15. 12:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Nemsokára csak egy rossz emlék lesz. Ezt a pár napot féllábon is kihúzzátok már.
aug. 16. 11:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen, majd írj!
aug. 16. 14:32
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én teljesen megértelek. Remélem, hogy ezt már az otthonod kényelméből olvasod. :) Szerintem ilyenkor amúgy is csúfot űznek belőlünk a hormonok. Én hétfőtől péntekig kellett kórházban legyek, miközben várt a 3 éves kisfiam otthon. Minden percben gombóc volt a torkomban, iszonyatosan nehezen éltem meg. Az vigasztalt, hogy mindenki egészséges, mindenki jól van, nem a gyerekeim egészsége miatt kell aggódnom, ez pusztán egy hiányérzet, ami ideiglenes. A találkozás öröme mindenért kárpótolt.

Jó babázást, legjobbakat nektek! 🤗

aug. 20. 13:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#17 vagyok, ma engednek haza, egy het utan. Vasarnap szuletett meg a kisbabam, csaszarral. O jol van, en labadozok, de mar otthon szeretnek lenni, a ferjem mellett aludni a puha agyban, otthon gondozni a kislanyunkat.

Kitartast a hasonlo helyzetben levoeknek!🥰

aug. 21. 11:29
 26/26 A kérdező kommentje:
Vasárnap engedtek haza. Annyira jó itthon lenni ❤️🥰
aug. 21. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!